Ondernemers die met hun plan door de eerste selectie komen, kunnen de hulp inroepen van een coach bij het verbeteren en verder uitwerken van het plan. Agriterra is op zoek naar mensen die vrijwillig als coach aan de slag willen. Een coach zal gedurende een periode van drie maanden 20 uur beschikbaar moeten zijn. Vooral (ervarings)deskundigen op het gebied van het boerenbedrijfsleven, coöperatievorming, bedrijfskunde en bedrijfseconomie worden uitgenodigd zich hiervoor aan te melden. Kennis van Engels is een must, van Frans of Spaans een grote pre. Als coach kunt u zelf een business plan kiezen dat u wilt begeleiden. Op www.bidnetwork.org/coach vindt u hier meer informatie over. Aanmelden als coach kan ook op die site.

 

BiD Network en Agriterra willen met dit initiatief agrarisch ondernemerschap stimuleren en boerenbedrijven verbeteren. De wedstrijd is gericht op kleine en middelgrote coöperaties en associaties in ontwikkelingslanden die financiering zoeken om een onderneming te starten of om door te groeien.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief