Niet alleen is de vernieuwde lay-out een lust voor het oog, ook wordt de informatie op een overzichtelijke en transparante wijze op de site aangeboden. Op die manier wil Agriterra, de Nederlandse organisatie voor agrarische ontwikkelingssamenwerking,de informatie voor iedereen toegankelijk maken. De website verschijnt in vier talen (Nederlands, Engels, Frans en Spaans).

 

Op www.agriterra.org is onder andere een uitgebreid overzicht te vinden van de jubileumactiviteiten die in juni plaatsvinden. Ook worden enkele projecten uitgelicht, zodat de bezoeker een goed beeld krijgt van de activiteiten van Agriterra. Bekijk de vernieuwde site vanaf donderdag 10 april op www.agriterra.org.

 

Agriterra stelt de mening van de bezoekers van haar site erg op prijs en vraagt u dan ook om tot 1 mei a.s. uw reacties te mailen naar communicatie@agriterra.org.

 

Voor nadere informatie over dit persbericht:

Agriterra, www.agriterra.org

José van Gelder, hoofd communicatie

Telefoon: (026) 35 42 079

Fax: (026) 44 55 978

e-mail: vangelder@agriterra.org

 

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief