Lidmaatschap bij OneWorld

Het lidmaatschap van OneWorld loopt voor een periode van 12 of 24 maanden. Daarna wordt je lidmaatschap automatisch verlengd, tenzij anders vermeld staat in de aanbieding. Een maandlidmaatschap wordt (na de eerste 12 maanden) maandelijks verlengd, een jaarlidmaatschap wordt met een jaar verlengd, een tweejaarslidmaatschap met twee jaar.

Opzeggen van het abonnement

Na het verlopen van de wettelijke abonnementstermijn, is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Opzeggen van een abonnement kun je zelf doen via je OneWorld account. Je opzegging wordt dan automatisch verwerkt.

Dat gaat als volgt:
1. Log in met je email adres of gebruikersnaam. Een nieuw wachtwoord kun je aanvragen door te klikken op ‘Wachtwoord vergeten’.
2. Klik op Abonnement(en)
3. Klik op Bekijken
4. Klik op Opzeggen

Als de opzegknop niet zichtbaar is, zijn er nog openstaande betaling(en). Kijk bij Bestellingen’. Als bij een of meer bestelling(en) de melding ‘wachtend op betaling’ staat, is/zijn deze nog niet betaald. Deze dienen eerst betaald te worden voordat je kunt opzeggen. Mogelijk ontvang je na opzegging toch nog een magazine. Dit heeft te maken met de opzegdatum en de datum waarop het verzendbestand naar de drukker gaat. Je hoeft dit niet door te geven.

Lukt het niet?

Lukt het niet je abonnement op deze manier op te zeggen? Vul dan het opzeg formulier in. Om de opzegging te verwerken, hebben we een ordernummer of abonnement nummer nodig. Het ordernummer vind je op je bankafschrift. Log in op OneWorld en klik op ‘Abonnement’  voor je abonnement nummer.

Opzeggingen per mail worden niet in behandeling genomen. Heb je overige vragen? Mail dan naar lezers@oneworld.nl