Winactie: vrijkaarten voor Movies that Matter

03-03-2017
Door: OneWorld Redactie
Bron: OneWorld
Still uit Bram Fischer, over de advocaat die Nelson Mandela en andere activisten verdedigde in de rechtszaal.
Op vrijdag 24 maart a.s. barst in Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui het jaarlijkse Movies that Matter Festival weer los. Op dit internationale film- en debatfestival presenteren regisseurs uit de hele wereld indrukwekkende speelfilms en documentaires over mensenrechten en een rechtvaardige, duurzame wereld. Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op vrijkaarten!
Gratis – 

Dagelijks vinden talkshows, interviews en debatten plaats waarbij gasten uit binnen- en buitenland  met elkaar en het publiek doorpraten over thema’s uit de films. Er zijn muziekoptredens, exposities, masterclasses, de feestelijke A Matter of ACT Night en het moves that matter feest op zaterdag 1 april. Movies that Matter Festival: meer dan film alleen!

Een tipje van de sluier

Op vrijdagavond 24 maart opent het festival met The Other Side of Hope, de nieuwe speelfilm van de vermaarde regisseur Aki Kaurismäki.

Zaterdagavond 25 maart kun je de feestelijke A Matter of ACT Night op het festival bijwonen. Op het programma staat de idealistische documentaire Dil Leyla, in aanwezigheid van de regisseur.

Zondagmiddag is er een grote, gratis toegankelijke, talkshow met als thema duurzaamheid, getiteld The Green Fight.
En maandag 27 maart staat een bruisende ballroomavond op het programma, rond de documentaire KIKI.

Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.moviesthatmatter.nl

Prijsvraag

One World en Movies that Matter geven 5 x 2 vrijkaarten weg!
Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op twee vrijkaartjes voor een film- en verdiepingsprogramma naar keuze:

Wie is de regisseur van de Nederlandse speelfilm Bram Fischer over het proces tegen Nelson Mandela, die op zondag 26 maart op het festival in wereldpremière gaat?

Mail je antwoord uiterlijk maandag 13 maart naar redactie@oneworld.nl, o.v.v. Movies that Matter Festival en vermeld je naam, adres en telefoonnummer.
De winnaars krijgen uiterlijk vrijdag 17 maart bericht.

Deze aanbieding is voor twee personen en kan niet gecombineerd worden met andere acties. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Reacties