Winactie: Op hoge hakken in Afrika

18-07-2017
Door: Redactie Werelddoeners
Bron: OneWorld
Foto: Chantal Heutink
Chantal Heutink vertrok naar Kenia en richtte daar de sociale onderneming I-Care op. Haar doel: tienduizenden meisjes en vrouwen van uitwasbaar maandverband voorzien. Over haar successen en tegenslagen schreef ze het boek 'Op hoge hakken in Afrika'. OneWorld geeft drie exemplaren weg.
Wedstrijd – 

Chantal Heutink liet het snelle Amsterdamse leven en haar Louis Vuitton-hakken achter voor een nieuw bestaan in Kenia. Ze verliet haar designhuis voor een matras in een overvolle kamer van drie Keniaanse zusjes. 

Ondernemers maken van Keniaanse vrouwen, dat was haar missie. Maar ze ontdekte dat meisjes hun opleiding niet eens afmaken door het simpele feit dat ze ongesteld worden. Daarom bedacht Chantal de I-Care-Pad: uitwasbaar maandverband. 

In Op hoge hakken in Afrika vertelt Chantal Heutink het verhaal van tien jaar ondernemen in Kenia. Lees hier een interview dat OneWorld eerder met haar had

Wil jij kans maken op dit boek? Stuur dan uiterlijk dinsdag 1 augustus een mail met je naam en adres naar werelddoeners@oneworld.nl. Op woensdag 2 augustus krijgen de drie winnaars bericht.

Niet gewonnen?
Voor elk exemplaar dat wordt besteld via www.ophogehakkeninafrika.nl, gaat 1 euro naar de I-Care foundation. 

Reacties