Win een geldprijs met jouw projectverhaal

07-08-2017
Door: Redactie Werelddoeners
Bron: Partin
Foto: Pexels / Samantha Andrews
Wedstrijd – 

Schrijf jij een mooi verhaal over jouw project? Dan win je misschien wel 250, 500 of zelfs 750 euro met de Partin verhalenwedstrijd.

Voor de derde keer organiseert brancheorganisatie voor het particulier initiatief Partin een verhalenwedstrijd voor kleine goede doelen in ontwikkelingssamenwerking. Bestuur je een klein goed doel met een ANBI-registratie? Schrijf dan in maximaal vierhonderd woorden een verhaal over een recent project. De drie beste verhalen winnen de geldprijzen om binnen de doelstelling van de organisatie te besteden.

Tips voor het schrijven van je verhaal

Wilde ganzen geeft op hun website Framing My Message een aantal tips voor het schrijven van een goed verhaal. Om inspiratie op te doen kun je ook de verhalen van de genomineerden van de Partin verhalenwedstrijd 2016 lezen.

Zo doe je mee

Upload je projectverhaal voor 10 september op deze pagina. Partin maakt de komende weken een voorselectie uit de ingezonden verhalen, en nomineert er maximaal tien voor een shortlist. Een vakjury kiest uiteindelijk de winnaars. De prijsuitreiking is op 30 september 2017 tijdens de Partindag in Apeldoorn.

Veel succes!

Reacties