Vluchtelingenkunst via het internet

18-01-2001
Door: OneWorld Redactie
Bron: LSO

Op www.wereldplein.nl en ricardo.nl/wereldplein kunt u vanaf dinsdag 23 januari 10:00 uur alle informatie vinden over de kunstwerken en de kunstenaars. U kunt daar tot en met maandag 29 januari 16.00 uur een bod uitbrengen op de kunstwerken. De opbrengsten komen geheel ten goede aan de kunstenaars: dat zijn allemaal vluchteling-studenten , verbonden aan het UAF, de stichting voor vluchteling-studenten te Utrecht. De te veilen kunstwerken kunt u levensecht gaan bekijken op het Wereldplein tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in de Jaarbeurs te Utrecht. Bovendien kunt u daar ook een praatje maken met de kunstenaars zelf! U kunt op het Wereldplein uiteraard ook meteen online een bod uitbrengen op de kunstwerken of uitleg krijgen over hoe zo’n online veiling werkt. Uiteraard wint de hoogste bieder en is hij of zij vervolgens een culturele dimensie rijker!

Op het Wereldplein presenteren verschillende organisaties zich aan de bezoekers van de Nationale Onderwijs Tentoonstelling met hun educatieve aanbod.

Ricardo.nl is het enige online veilinghuis in Nederland dat onder de noemer 'koele kavels' voortdurend bijzondere en spectaculaire veilingen organiseert voor het goede doel.

Voor meer informatie over online veilen: Helpdesk ricardo.nl t: 0900-5013007 (1 GPM) e: support@ricardo.nl In opdracht van: LSO, Educatie en Communicatie over Global Issues P.O. Box 1548 1000 BM Amsterdam t: 020-6204815 e: lso@antenna.nl

Wereldplein
De Veiling van vluchtelingenkunst
De Veiling van vluchtelingenkunst

Reacties