Verander de wereld in 88 dagen

13-12-2005
Door: OneWorld Redactie
Bron: Mama Cash

Campagne 88 Dagen is een actie van Mama Cash om het bewustzijn van vrouwenrechten te vergroten, actie te ondernemen en financiële bronnen aan te boren voor vrouwen wereldwijd. De campagne duurt 88 dagen en loopt van 10 december 2005, Internationale Dag van de Mensenrechten tot 8 maart 2006, Internationale Vrouwendag. Mama Cash vraagt om hulp bij het beschermen van vrouwen tegen huiselijk-, seksueel- en oorlogsgeweld en bij het garanderen van hun gelijke behandeling op de arbeidsmarkt. 

Je kunt Mama Cash op de volgende manieren steunen:

* Breng je stem uit voor de 'she changes the world'-prijs. Uit de hele wereld zijn zes door Mama Cash gesteunde organisaties genomineerd. De winnaar zal €20.000 van Mama Cash ontvangen. 

* Laat je informeren door je aan te melden voor 8 keer Mama Cash e-nieuws met Campagne 88 Dagen rapportage, manieren waarop je actie kan ondernemen en verhalen van moedige vrouwen die de wereld veranderen.

* Doneer 88 dagen lang elke dag €1, of het voor jou geschikte bedrag. Help €1 miljoen bijeen te brengen die Mama Cash in subsidies om kan zetten.

* Stuur de Campagne 88 Dagen e-card. Inspireer vrienden, familie en collega's.

* Teken vanaf 20 december de wereldwijde petitie aan de Europese Commissie om meer aandacht te vragen voor vrouwenprojecten en -programma's.

Kijk voor meer informatie op de website van Mama Cash

Campagne 88 dagen van Mama Cash

Reacties