Heb jij ervaring met websites bouwen in WordPress, en wil je die ervaring graag inzetten voor een mooi en goed doel, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn op zoek naar een creatieve websitebouwer, handig met WordPress. We zoeken iemand met ervaring. Iemand die kan meedenken over stijl en vorm en graag met ons wil samenwerken aan een mooie en aansprekende website die helemaal up-to-date is.

Kijk voor inspiratie naar onze oude site: beyondsouthamerica.org

Over Beyond South America
Beyond South America (BSA) is een bemiddelingsbureau dat vrijwilligers en stagiairs die naar Zuid-Amerika willen komen ondersteunt. Het bureau, in 2012 opgericht, is in 2017 overgenomen door de stichting Casa de la Alegría. Behalve in Bolivia, bemiddelt BSA ook in Brazilie, Ecuador en Guatemala.

Casa de la Alegría is een jonge, enthousiaste organisatie die getraumatiseerde kinderen en jongeren in Cochabamba, Bolivia, helpt. Dat doen we door in trainingen hun sociaal-emotionele vaardigheden te ontwikkelen. Agressiebeheersing, zelfvertrouwen opbouwen en zelfredzaamheid stimuleren zijn enkele thema´s waarmee we werken. We hebben een hart voor ontwikkelingssamenwerking en hebben de visie dat ontwikkelingsprojecten moeten ontstaan vanuit de vraag van de lokale samenleving. Wij werken dus mét, in plaats van alleen vóór onze doelgroep.

Wij zijn een kleine stichting met grote dromen, en om deze dromen te verwezenlijken zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om de stichting duurzamer te maken. Hiervoor zullen we altijd op zoek gaan naar nieuwe partners en willen daarbij steeds weer andere doelgroepen aanspreken. BSA, en ook de talenschool Juntucha, bieden een bron van inkomsten waardoor de zelfredzaamheid van de Casa de la Alegría wordt vergroot en we ons werk kunnen voortzetten.

Wat ga je doen?
Jij maakt in overleg met ons een nieuwe website in WordPress.

Functie-eisen

  • Ervaring met websitebouw in WordPress;
  • Ervaring met andere vereisten (vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid) voor een up-to-date presentatie online;
  • Communicatieve vaardigheden;
  • Proactief en creatief.

Dit bieden we jou
De kans om in een jonge organisatie actief betrokken te zijn en een belangrijke rol te spelen in de realisatie van onze doelen. We begeleiden en ondersteunen je in de uitvoering van je werkzaamheden. We bieden je veel vrijheid in het aandragen en uitwerken van jouw eigen ideeën.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Véronique Everts via veronique@casadelaalegria.nl. Graag zien we jouw motivatie en cv tegemoet.

logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief