We zijn op zoek naar een WordPress Website Wizard

Wij zijn Casa de la Alegría, een kleine non-profit uit Nederland die werkt in Cochabamba, Bolivia. Hier helpen we kinderen en adolescenten die zijn misbruikt, getraumatiseerd of via de mensenhandel in de prostitutie terecht zijn gekomen door hen wekelijkse therapeutische groepssessies aan te bieden. Met behulp van methoden variërend van creatieve therapie tot games, theater en dans, helpen we hen om hun trauma aan te pakken, nieuwe perspectieven en gedragingen te ontwikkelen.

Op dit moment zijn we op zoek naar iemand die ons kan helpen wijzigingen aan te brengen op onze WordPress-website. Dit hoeft geen langdurige betrokkenheid te zijn (tenzij je dat wilt, in dat geval: welkom aan boord!). De wijzigingen die we nodig hebben, draaien meestal om het wijzigen van delen van de lay-out, het toevoegen van een PayPal-knop voor donaties of een “Ik ben geen robot” controle voor onze nieuwsbrieven.

Als je ervaring hebt met Webdesign, WordPress, een groot hart en een verlangen om kinderen te helpen, schrijf ons dan en word onderdeel van ons team. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Laurie & Lena

logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief