Nieuwsgierig, avontuurlijk en op zoek naar een mooie stage of zinvol vrijwilligerswerk? Beyond South America – een kleinschalig bemiddelingsbureau in vrijwilligerswerk en stages – helpt, koppelt en ondersteunt.

Beyond South America (BSA) bemiddelt voor projecten in Zuid-Amerika. Nee, niet voor de standaard vakantieoorden, maar voor landen waar méér kan. Via BSA kun je het prachtige Zuid-Amerika met hoge besneeuwde bergen, donkere jungles, bruisende steden, eindeloze stranden en een trotse bevolking leren kennen op een manier die bij jou past.

Beyond South America
Wij zijn een bedrijfje met grote dromen, en om deze dromen te verwezenlijken zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om vrijwilligerswerk duurzamer te maken. Hiervoor zullen we altijd op zoek gaan naar nieuwe partners en willen daarbij steeds weer andere doelgroepen aanspreken. BSA bestaat in dienst van Casa de la Alegria, een stichting in Cochabamba (Bolivia). Alle opbrengst van BSA gaat direct naar Casa de la Alegria.

Project
In het centrum van Cochabamba zit een organisatie die werkt met kinderen en pubers die misbruikt zijn. Tot 18 jaar kunnen de kinderen bij de organisatie terecht voor gratis juridische hulp en dans- en theatertherapie. Als vrijwilliger of stagiair kun je aan de slag als juridisch hulpverlener (een achtergrond in Boliviaans recht is een pre, maar geen vereiste) of als sociaal hulpverlener. De organisatie wil de kinderen en pubers ondersteunen bij het verwerken van hun trauma’s en met behulp van deze diensten wil de organisatie de kinderen en pubers een beter toekomstperspectief bieden.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Laurie IJzerman via info@beyondsouthamerica.com. Informatie over de kosten en voorwaarden vind je op: https://www.beyondsouthamerica.com/. En wil je meer lezen over waar jouw geld aan gedoneerd wordt? Bezoek dan: casadelaalegria.nl. Graag zien we jouw berichtje tegemoet!

logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief