Aan het Sevanmeer, niet ver van Yerevan, wordt jaarlijks een kamp georganiseerd voor kinderen met een beperking. Help mee om dit kamp ook toegankelijk te maken voor kinderen in een rolstoel!

IBO-Nederland organiseert vrijwilligerswerk in het buitenland. Stichting “Bari Mama” is een tehuis voor kinderen met een beperking in Armenië.  Stichting “Bari Mama” organiseert jaarlijks een vakantiekamp, Bari Amar, voor de kinderen. Het vakantiekamp aan het Sevanmeer is een welkome afwisseling van het dagelijks leven.

Om dit kamp mogelijk te maken voor meer kinderen, zoekt IBO-Nederland vrijwilligers die in de periode 5 – 18 juli 2020 gaan helpen de camp site toegankelijker te maken voor de kinderen en onderkomens te bouwen in de vorm van containerhuizen, zodat het kamperen niet alleen aan tenten gebonden is.

Een groot deel van het werk zal bestaan uit egaliseren en het wegnemen van obstakels van het terrein. Daarnaast kun je betrokken worden bij het opbouwen en inrichten van de containerhuizen. Denk aan metselen, schilderen en/of tegelen.

Je werkt in een internationale vrijwilligersgroep en leeft gedurende 2 weken samen.

Kijk voor meer informatie over deze vrijwilligersvacature en IBO-Nederland op www.ibo-nederland.org.

 

https://www.ibo-nederland.org/projecten/516/armenie

IBO-Nederland

IBO-Nederland

IBO-Nederland organiseert en ondersteunt projecten ten behoeve van mensen die hulp nodig hebben. Door de samenwerking tussen vrijwilligers …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief