Lijkt het jou leuk om een kleine stichting te helpen met de vormgeving van haar website en social-mediakanalen? Stichting Casa de la Alegría is op zoek naar een enthousiasteling die zijn of haar ervaring op het gebied van (grafische) vormgeving en/of IT wil inzetten voor kansarme kinderen en jongeren in Bolivia.

Ons team in Nederland zou heel graag samen met jou onze onlinecommunicatie naar een hoger plan tillen!

Over Casa de la Alegría

Casa de la Alegría is een jonge, enthousiaste organisatie die jongeren in Cochabamba, Bolivia, helpt meer zelfvoorzienend te worden. Hieraan werken we door het ontwikkelen van sociaal-emotionele vaardigheden bij en met de kinderen. Agressiebeheersing, zelfvertrouwen opbouwen en zelfredzaamheid stimuleren zijn enkele thema ́s waar we mee werken. We hebben een hart voor ontwikkelingssamenwerking en hebben de visie dat ontwikkelingsprojecten moeten ontstaan vanuit de vraag van de lokale samenleving. Wij werken dus mét, in plaats van alleen vóór onze doelgroep.

De functie

Als vrijwilliger vormgeving/IT houd je je bezig met het zoeken van geschikte foto’s, interessante artikelen, inspirerende uitspraken, relevante evenementen en andere content die enerzijds ons bestaande publiek op de hoogte houdt en anderzijds nieuw publiek aantrekt / het bijhouden van de website. Samen met andere vrijwilligers maak je plannen en doelen om de social media en de website van de stichting naar een hoger niveau te tillen. Er is veel vrijheid voor jouw eigen inbreng en flexibiliteit in het aanpassen van de doelen en werkwijze.

Functie-eisen

  • Je bent flexibel, zelfstandig en creatief;
  • Je hebt ervaring met het creëren van content;
  • Je hebt kennis van social media;
  • Je bent enthousiast over de stichting.

Dit bieden we jou

De kans om in een jonge organisatie actief betrokken te zijn en een rol te spelen in de realisatie van onze doelen. Met begeleiding zullen we je ondersteunen in de uitvoering van je werk. Tevens bieden we je veel vrijheid in het aandragen en uitwerken van jouw ideeën.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze vrijwilligersfunctie, dan kun je contact opnemen met Laurie via laurie@casadelaalegria.nl. We zien je motivatie en cv graag tegemoet. Meer informatie over Casa de la Alegría vind je op casadelaalegria.nl.

logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief