Wil jij een zinvolle bijdrage leveren in een klein team van een jonge stichting met veel ambitie? Zoek niet verder! Casa de la Alegría is op zoek naar een bruisbal die ons team in Nederland komt versterken met de promotie.

Over Casa de la Alegría
Casa de la Alegría is een jonge, enthousiaste organisatie die jongeren in Cochabamba, Bolivia helpt meer zelfvoorzienend te worden. Hieraan werken we door het ontwikkelen van sociaal-emotionele vaardigheden bij en met de kinderen. Agressiebeheersing, zelfvertrouwen opbouwen en zelfredzaamheid stimuleren zijn enkele thema’s waar we mee werken. We hebben een hart voor ontwikkelingssamenwerking en hebben de visie dat ontwikkelingsprojecten moeten ontstaan vanuit de vraag van de lokale samenleving. Wij werken dus mét, in plaats van alleen vóór onze doelgroep.

Om de stichting financieel te ondersteunen hebben we een bedrijfje opgericht, Beyond South America (BSA). BSA plaatst stagiaires en vrijwilligers uit de hele wereld op een passende plek bij lokale organisaties in Zuid America. Via BSA kun je het prachtige Zuid-Amerika met hoge besneeuwde bergen, donkere jungles, bruisende steden, eindeloze stranden en een trotse bevolking leren kennen op een manier die bij jou past en betaalbaar is!

Duurzaamheid
Duurzaamheid is voor ons een belangrijk thema. Dat betekent niet alleen zorg voor natuur, milieu en omgeving, maar ook aandacht voor de impact van projecten op mensen. Hoe kunnen we bijdragen aan ontwikkeling en zelfredzaamheid op korte en vooral op langere termijn? Een van de manieren is zorgen dat onze zorg en dienstverlening niet zomaar even is, maar aanhoudend. Zodat er iets blijvends tot stand komt.

Project
Wij zijn altijd op zoek naar meer mensen die we aan een waardevolle ervaring kunnen helpen. Daarom zoeken wij een vrijwilliger voor  ons team in Nederland die kan helpen met de
promotie en/of marketing. Je communiceert met Nederland en Bolivia, ontwikkelt samen met ons een (marketing)plan voor jouw projectje. Bijvoorbeeld over hoe we beter samen kunnen werken met hogescholen en universiteiten in Nederland of hoe we beter gebruik kunnen maken van Social Media.

Heb jij wat extra uurtjes vrij in de week en ben je op zoek naar een zinvolle besteding? Wij kunnen jouw hulp hard gebruiken!

Meer informatie
Laten we in gesprek gaan over jouw talenten en wat
jij in wilt brengen. Bij interesse kun je een berichtje sturen naar Véronique Everts via veronique@casadelaalegria.nl. 

logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief