Spreek en schrijf jij goed Spaans en wil je je inzetten voor een betere toekomst voor kinderen en jongeren in Bolivia? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons:
Wij zijn Casa de la Alegría, een jonge, enthousiaste organisatie die jongeren in Cochabamba, Bolivia helpt meer zelfvoorzienend te worden. Hieraan werken we door het ontwikkelen van praktische en sociaal-emotionele vaardigheden bij en met de jongeren. Agressiebeheersing, zelfvertrouwen opbouwen en zelfredzaamheid stimuleren zijn enkele thema’s waar wij mee werken. We hebben een hart voor ontwikkelingssamenwerking en hebben de visie dat ontwikkelingsprojecten moeten ontstaan vanuit de vraag van de lokale samenleving. Dit betekent voor ons dat wij samen werken mét onze doelgroep in plaats van alleen vóór onze doelgroep.

De functie:
Om onze doelen in Bolivia en Nederland te kunnen realiseren moeten er soms ook documenten vertaald worden van het Nederlands naar het Spaans en andersom. De werkzaamheden kunnen vanuit huis worden uitgevoerd, en de uren zijn flexibel in te delen. Wel verwachten we goede, duidelijke communicatie over beschikbaarheid en dat je je houdt aan de gemaakte afspraken.

Functie-eisen:
 goede taalvaardigheid Spaans, liefst ervaring met vertalen (NL-ES en ES-NL);
 een proactieve houding;
 enthousiasme;
 betrokkenheid bij de doelen en werkzaamheden van Casa de la Alegría.

Dit bieden we jou:
De kans om in een jonge organisatie actief betrokken te zijn en een belangrijke rol te spelen in de realisatie van onze doelen. Met professionele begeleiding en coaching zullen wij je ondersteunen in de uitvoering van je werkzaamheden. Tevens bieden we je  veel vrijheid in het aandragen en uitwerken van jouw eigen ideeën.

Meer informatie:
Wil je meer informatie over deze vrijwilligersfunctie, dan kun je contact opnemen met Carla Cecconi via translations@casadelaalegria.nl. Meer informatie over Casa de la Alegría vind je op casadelaalegria.nl. Graag zien we jouw motivatie + cv tegemoet.

logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief