Adem jij digitale marketing en wil jij de drijvende kracht zijn achter de marketing & communicatie ambities van Atria? Wil je een bijdrage leveren aan de digitale transformatie van Atria en de online branding van onze organisatie vormgeven?

Solliciteer dan op deze openstaande vacature van Senior Marketing & Communicatie Professional bij hét Kennisinstituut voor Emancipatie en Vrouwengeschiedenis.

Wie wij zijn:
De lang bevochten mensenrechten worden helaas nog niet altijd in praktijk gebracht. Wij zetten ons in voor een gendergelijkwaardige samenleving, waarin mensen zoveel mogelijk gelijke behandeling, gelijke rechten en gelijke kansen krijgen. Dit doen we o.a. door wereldwijd één van de oudste collecties en archieven over vrouwen en gender te verzamelen, te beheren en te delen.

Ons motto ‘Sharing the past, debating the present and creating the future’ helpt hierin het verleden aan het heden te koppelen en de toekomst te creëren. Dit doen wij op nationaal en internationaal niveau met een team van 30 medewerkers.

De uitdaging
In deze functie rapporteer je aan de Manager Bedrijfsvoering en coördineer je het team Marketing & Communicatie bestaande uit de HUB-manager, de Web-redacteur, de medewerker Communicatie & PR en de Fondsenwerver. Samen met het team vertaal je de visie en strategie van de organisatie door in de digitale marketing- & communicatie strategie en draag je zorg voor implementatie. Ook draag je zorg voor een innovatieve strategie voor impactvolle marketing campagnes, content en uitingen die onze doelgroep duurzaam betrekken bij onze missie. Je tilt de online engagement van de klant naar het daartoe afgesproken niveau door optimale performance van alle online kanalen en bouwt aan een community rondom Atria.
Producten en diensten van de afdeling Onderzoek & Beleid en de afdeling Collecties worden onder jouw verantwoordelijkheid gedeeld met de wereld. Je ondersteunt en bereidt de directie doelgericht voor bij woordvoering in de (inter)nationale media.

Wat kom je brengen?

 Je beschikt over een afgeronde relevante wo opleiding en hebt 5 tot 10 jaar werkervaring als Senior Marketing & Communicatie Professional en je hebt ambitie en ervaring met leidinggeven.
 Je bent een teamplayer en uitstekend in staat om je teamleden te motiveren en te ondersteunen bij hun ontwikkeling.
 Digitale en online marketing- en communicatiestrategieën, social media strategieën, online campagnes, online engagement en online community building; allemaal gesneden koek voor jou.
 Je past feilloos de online marketingmix toe en hebt zicht op de ontwikkelingen binnen het vakgebied zoals virtual reality, augmented reality en influencermarketing.
 Customer journeys en stakeholdercommunicatie zijn bekend terrein voor je en je hebt een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke en ambtelijke processen en verhoudingen.
 Verder ben je doel- en resultaatgericht, proactief, betrouwbaar, constructief, innovatief en hebt ervaring met projectmatig werken.
 Je hebt een uitstekende Nederlandse- en Engelse uitdrukkingsvaardigheid, zowel in woord als geschrift.
 Last but not least, je hebt vanzelfsprekend affiniteit met de cultuursector, emancipatie, gender, diversiteit en met de wereld van het erfgoed.

Wat bieden wij jou
 Een dienstverband voor de duur van één jaar met de intentie van een vast dienstverband.
 Een salaris afhankelijk van ervaring en conform CAO Sociaal Werk 2019-2021, schaal 11 met een bandbreedte van €3.613,- tot €4.556,- > o.b.v. 36 uur.
 Een Individueel Keuze Budget bestaande uit 8,11% vakantiegeld en een dertiende maand van 8,96% en een vergoeding van 60% van je dagelijkse reiskosten.
 Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 Met het Loopbaan Budget van 1,5% van je jaarsalaris is het mogelijk om een cursus, training of opleiding te volgen om de ontwikkeling van je (persoonlijk) functioneren te stimuleren.

De procedure
Als jij jezelf in de rol en het gewenste profiel herkent en sterke affiniteit hebt met waar onze organisatie voor staat, ontvangen we graag een motivatie en je cv. Deze zien we graag tegemoet in de mailbox van solliciteren@atria.nl en mag je richten aan Leah ter Horst. Je kunt t/m 24 januari 2021 solliciteren. De selectieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken met verschillende mensen uit de organisatie om niet alleen onszelf een beeld te verschaffen van jou, maar om jou andersom een goed beeld te verschaffen van ons. Wij streven naar een startdatum in maart of april 2021. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Leah ter Horst en mail je vragen naar solliciteren@atria.nl.

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief