De jongerenorganisaties LAKS en JOB, belangenbehartigers van scholieren en studenten in het voortgezet en middelbaar beroeps onderwijs zoeken vanaf november 2020 een nieuwe

Algemeen directeur (m/v)

 

Deze directeur geeft leiding stichting COMBO. Stichting Combo is de faciliterende en uitvoerende organisatie van het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) en de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (JOB). De jongerenbesturen bepalen de inhoudelijke koers. Werken bij Stichting COMBO is dus ook werken ‘in’ een jongerenvereniging.
Van de directeur wordt verwacht dat hij of zij de stichting op betrokken wijze ondersteunt en organiseert. De nadruk ligt hierbij op financiën, personeelszaken, ICT en huisvesting. Hij/zij geeft zodanig leiding aan de stichting, dat de verenigingen JOB en LAKS hun ambities en doelstellingen kunnen realiseren binnen de gestelde kaders.

Gewenst profiel

De directeur die de stichting voor ogen heeft is een mensgerichte en rolbewuste teamspeler, die goed in staat is om samenhang te realiseren. Hij/zij is maatschappelijk betrokken en kent de structuur van vereniging en stichting. Daarnaast is hij/zij procesgericht, kan snel schakelen en is gewend samen te werken met zowel jongeren als (hoogopgeleide) starters. De directeur is verantwoordelijk voor de financiële, personele en organisatorische soliditeit en continuïteit van de verenigingen en stichting. Daarnaast geeft hij/zij gevraagd en ongevraagd advies over het beleid van de jongerenbesturen.
Vertaald naar de dagelijkse praktijk betekent bovenstaande dat je het ene moment met de accountant om tafel zit om de jaarrekening en de subsidieverantwoordingen te bespreken, het volgende moment met een medewerker spart over een nieuw project voor LAKS, na de lunch met een JOB bestuurslid praat over de toekomst van de JOB-monitor en ondertussen de nieuwe arbeidswet bestudeert om te kijken hoe deze van invloed is op het personeelsbeleid van stichting COMBO. Ondertussen geniet je bij de koffie mee van de laatste Insta-stories van het jongerenbestuur of app je ’s avonds nog even met één van de voorzitters over iets wat in het bestuur speelt.

Wat heb jij in huis?

• aantoonbare ervaring of affiniteit met onderwijs, jongeren en participatie;
• sterke sociale en coachende vaardigheden;
• beleidsmatige kwaliteiten;
• ambitie gecombineerd met het kunnen genieten van indirect succes;
• ervaring met het aansturen van een team op samenhang en eigenaarschap;
• voldoende ervaring met het aanvragen, beheren en verantwoorden van diverse subsidiestromen om hiervoor eindverantwoordelijkheid te kunnen dragen;
• academisch werk- en denkniveau met een hands-on mentaliteit;
• diplomatieke kwaliteiten, gevoel voor verhoudingen en een vlotte pen;
• je haalt voldoening uit operationele werkzaamheden;
• je kan flexibel meebewegen met de plannen en ambities van de jongerenbesturen, terwijl je de grote lijnen en hoofddoelen bewaakt;
• je hebt 3 – 5 jaar werkervaring.

Bovenal onderschrijft de kandidaat van harte de doelstellingen van de verenigingen LAKS en JOB en Stichting COMBO.

Stichting COMBO wil een diverse organisatie zijn, dus je bent welkom ongeacht waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt: wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij kan bijdragen aan onze organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

De directeur maakt deel uit van een enthousiast team van gemiddeld 12 medewerkers en 12 jongerenbestuurders. De aanstelling is voor 32 uur (ma t/m do). Je werkt vanuit ons kantoor in hartje Utrecht, op een steenworp afstand van het centraal station.

Stichting COMBO is niet aangesloten bij een CAO en hanteert derhalve haar eigen arbeidsvoorwaarden. Het salaris bedraagt € 3.536,- (voor 32 uur) exclusief 5,6% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Stichting COMBO is niet aangesloten bij een pensioenfonds, maar keert maandelijks bovenop het genoemde salaris €400,- bruto uit zodat naar eigen inzicht gespaard kan worden voor het pensioen.
Het contract wordt in eerste instantie aangegaan voor een jaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op verlenging met een vast dienstverband.

Solliciteren

Heb je interesse? Stuur uiterlijk 10 augustus 12.00 uur een motivatiebrief en cv, gericht aan het bestuur van de stichting naar info@stg-combo.nl. Graag je motivatiebrief en CV in Word- of Pdf-formaat toevoegen aan de e-mail, met in de bestandsnaam je eigen voor- en achternaam.

Voor meer informatie zie www.stg-combo.nl, www.laks.nl en www.jobmbo.nl, of bel 030-7900905 (Carlijn Wentink; bereikbaar ma t/m do tijdens kantooruren).

Gesprekken staan gepland in de week van 17 augustus (1e ronde) en 24 augustus (2e ronde).

Jouw persoonlijke gegevens worden na afronding van de sollicitatieprocedure maximaal 6 maanden bewaard

combo

COMBO stichting

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief