ondersteunt relatiebeheerders, werkt aan een eerlijke wereld
vrijwilligersfunctie, 1-2 dagdelen / week

Dit is een functie voor een idealist met een drive voor goed werk. Onze assistent relatiebeheerder maakt de informatiebrochure voor reizigers; verzorgt de webpresentatie van reizen; vult de digitale dossiers van reizigers; helpt bij de productie van presentatie- en trainingsmateriaal; levert goed verzorgd werk af.

De functie

Dit is een functie voor een idealist met een drive voor goed verzorgd werk.

Je ondersteunt de relatiebeheerders bij het produceren van de reizen. Je maakt de informatiebrochures voor reizigers. Je vult de digitale dossiers voor de reizigers en reisleiders, waar alle essentiële informatie per reis verzameld is. Je verzorgt de webpresentatie van reizen en hebt daarvoor contact met reizigers en reisleiders.

Je helpt bij de ontwikkeling van materialen voor projectpresentaties en trainingen. Jouw doel is de relatiebeheerders optimaal te ondersteunen, zodat zij zich nog meer kunnen richten op het enthousiasmeren van jongeren en steunen van onze partners.

Je profiel

Je bent Christen of je respecteert het christelijk geloof. Je vindt onze drive ‘heb je naaste lief als jezelf’ en ons motto ‘op weg naar een eerlijke wereld’ belangrijk. Je hebt feeling met jongeren en wilt hen graag zien ontwikkelen. Je bent gemotiveerd om te werken aan een eerlijke wereld.

Je bent attent, zorgvuldig en resultaatgericht. Je bent organisatorisch en procesmatig sterk. Je vaardigheid met MS-Word en MS-PowerPoint zijn goed. Je bent taalvaardig: je kunt goed formuleren en schrijven. Bij voorkeur ben je ook goed in Engels.

Over Livingstone

Livingstone en de lokale partners werken met het christelijke geloof als basis. Het bijbelse ‘heb je naaste lief als jezelf’ en de ‘zorg voor de schepping’ zijn onze drijfveren. Wij geloven dat ieder mens tot zijn recht komt door respectvol met de ander, de aarde en met God om te gaan. We vinden het belangrijk oog te hebben voor mensen die het moeilijk hebben.

Tijdens de werkvakanties zoeken we altijd gelijkwaardig contact: van mens tot mens, van hart tot hart. ‘Samenwerken, samen leren, elkaar inspireren en op weg zijn naar een eerlijke wereld staan centraal. Het is steeds weer verrassend hoeveel je met elkaar kunt bereiken.

Het team

Met passie en professionaliteit maken we onze werkvakanties. Oprechte betrokkenheid en optimale inzet voor onze deelnemers en voor onze partners in de wereld vinden we belangrijk. De kenmerken van ons team zijn integriteit, collegialiteit, vrijheid, verantwoordelijkheid, open feedback en humor.

De randvoorwaarden

Je werkplek bevindt zich in het kantoor in Amersfoort (bij het station). Je werkt met moderne middelen. De werktijden bepaal je in overleg met de relatiebeheerder waarvoor je werkt. Er is geen vrijwilligersvergoeding. Reiskosten en onkosten voor het werk worden vergoed.

Reageren

Wanneer deze functie goed bij je past, nodigen we je uit om te solliciteren. Stuur daarvoor een motivatiebrief en je CV per email (info@lst.nl) aan Livingstone, t.a.v. Hessel Loonstra. Je kunt reageren tot en met 27 maart 2020.

livingstone

Livingstone

In het kort   Livingstone: Together for a better world Ons doel: mensen van hart tot hart met elkaar verbinden en zo de wereld mooier …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief