Wil jij bouwen aan een betekenisvolle carrière met impact? Ga aan de slag met maatschappelijke en duurzame challenges in Utrecht tijdens jouw trainingsprogramma. Join onze community van 900+ changemakers en ontwikkel jezelf in sociaal ondernemen.

Trainingsprogramma voor changemakers

Starters4Communities biedt trainingsprogramma’s aan voor beginnende en ervaren Young Professionals. Samen werken we aan een bottom-up sociaal ondernemende samenleving. Met onze methode laten we je ervaren hoe je doelgericht impact maakt met jouw talent. In zes modules leer je werken met tools en werkvormen van o.a. Design Thinking, Theory of Change en Business Model Canvas.

Meer impact? Maak er werk van!

Welk programma past bij jou?

Tijdens het Deep Dive programma ga jij vijf maanden aan de slag met een groep van 15 gedreven startende professionals. In teams werk je aan een uitdaging en versterk jij het concept, businessmodel of bereik van een impactproject. Professionals met minder tijd kunnen aan de slag met het Fast Track-programma. Hier bouw je aan een carrière met impact, als sociaal ondernemer of als ondernemend professional bij je huidige werkgever. 

Nieuwsgierig?

Het volgende Starters4Communities programma in Utrecht start in 28 februari 2020. Kom kennismaken en bezoek de Starters4Communities Open Avond. In één avond ga jij de sfeer proeven van onze community van changemakers en leer je alle ins- en outs van onze methode en impactprojecten. Meer informatie en aanmelding lees je op onze website.

Starters4community

Starters4communities

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief