Bij Stichting Nederlands Debat Instituut zijn we op zoek naar een trainer (freelance) om ons team te komen versterken.

Part-time · Amsterdam

Over de organisatie en de functie:

We werken dagelijks aan onze missie met een jong en enthousiast team op kantoor en met onze trainers op scholen in heel Nederland. Voor deze functie zoeken we oud-scholierdebaters, studentdebaters en debatliefhebbers die naast hun studie en/of ander werk regelmatig debattrainingen in de klas willen geven. Naast de landelijke debattoernooien die wij organiseren geven wij namelijk jaarlijks op alle onderwijslagen (basisschool, mbo, vmbo, havo/vwo) honderden trainingen in de klas aan leerlingen en studenten met jonge trainers die hun passie over willen brengen op deze doelgroep.

Als trainer ben je het visitekaartje van de organisatie, want jij bent degene die op de scholen langskomt om kinderen en jongeren te leren debatteren en docenten te helpen bij debatonderwijs. Daarom is het belangrijkste voor deze (bij)baan dat je passie hebt voor onze missie. Dus, ben jij iemand met een creatieve en flexibele geest, die weet hoe je een groep leerlingen en studenten motiveert en heel blij wordt als zij met meer zelfvertrouwen de training uitlopen? Solliciteer dan snel!

Wij zoeken iemand die:

• studeert aan het mbo, hbo, wo of al in bezit is van een diploma;

• ervaring heeft als trainer en/of ervaring met onze debatvormen;

• aantoonbare affiniteit heeft met openbaar spreken, jongeren, en/of het onderwijs;

• minimaal 1 dag per week beschikbaar is (flexibele dag mogelijk);

• en natuurlijk helemaal achter onze missie staat.

Wat wij bieden:

Je komt te werken in een jong en enthousiast team met ongeveer tien mensen op kantoor en tien freelance trainers. Onze debattrainers worden flexibel ingezet, je kunt zelf je beschikbaarheid opgeven. Naast de trainingen ben je op alle toernooidagen aanwezig als jurylid en bieden we veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We organiseren jaarlijkse meerdere train-de-trainersdagen, werken met intervisie en coaching on the job van ervaren trainers.

Je krijgt een nulurencontract en per training van 2,5 tot 3 uur krijg je 5 uur uitbetaald. De vergoeding per uur is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Je reiskosten worden uiteraard vergoed en je opgebouwde vakantiegeld en vakantie-uren worden ook direct uitbetaald.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als freelance trainer? Dan horen we graag van je! We vragen je onze vragen te beantwoorden en je cv op te sturen via deze link. Je kunt dit tot en met 1 augustus 2021 doen. De eerste gesprekken staan in de week van 9 augustus gepland.

Voor meer informatie over de functie kun je via e-mail contact opnemen met projectmanager trainingen Josje van der Meer via meer@debatinstituut.nl.

nederlands debat instituut – goed

Stichting Nederlands Debat Instituut

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief