Heb je groene vingers en zit je boordevol tips? Zou je je creativiteit willen inzetten om mensen aan te moedigen ons land te vergroenen? We verwelkomen je dan als auteur van de Toffe Tuin Tips van de guerrilla gardeners! Met deze concrete tips geven we mensen een zetje om anders naar hun buurt en omgeving te gaan kijken. En als het even kan, om concreet de schep op te pakken en hun buurt te vergroenen!

Als guerrilla gardeners tuinieren we buiten de grenzen van onze eigen tuin. We vrolijken straten, buurtpleinen en kale stroken langs de weg op met kleurige bloemen. Iedereen die enthousiast is voor groen en aan de slag gaat in de buurt is een guerrilla gardener. Op onze site vind je handige tips, bezoek je inspiratietuinen en koop je jouw uitrusting.

Onze Toffe Tuin Tips delen we regelmatig op onze Social Media kanalen: Twitter, Facebook en Instagram. We haken daarbij in op de actualiteit en het seizoen. Het zijn praktische, kleine tips die handig zijn of mensen aan het denken zetten. Ze zijn inspirerend om te maken en geven voldoening om te delen omdat je ziet dat mensen ze waarderen.

Voorbeeld van een Toffe Tuin Tip

Als je de Toffe Tuin Tips gaat maken dan bedenk je de tip, je verzint de tekst die erbij hoort en je giet het in het sjabloon voor de vormgeving. Ook deel je de tip via onze kanalen. Kortom, een complete en afgeronde taak!

Vanzelfsprekend heb je hierover wel overleg met ons. In het begin zullen we je hierop inwerken, daarna blijven we je begeleiden.

De hoeveelheid tijd die je hierin stopt is aan jou. Wil je één Toffe Tuin Tip per week delen dan kost het je in totaal twee tot vier uur per week. Pak je deze klus op dan leer je vanzelf meer over online schrijven en het gebruik van social media.

Start en duur: wanneer het voor jou handig is.

De guerrilla gardeners hebben (nu nog) geen kantoor. Je doet deze klus vanuit huis.

Jouw profiel

  • je houdt van tuinieren en plantjes
  • affiniteit met social media
  • je hebt een goede pen
  • goed gevoel voor aantrekkelijke en toepasselijke beelden
  • je gaat graag met mensen om

Wat bieden we je

  • begeleiding en coaching door communicatie- en campagneprofessionals
  • interessante en leerzame werkervaring
  • een rol in een snelgroeiende vernieuwende organisatie

Heb je interesse? Neem dan contact op met Jenny via info@guerrillagardeners.nl

Lees meer over de Guerrilla Gardeners op onze website.

Lijkt dit je leuk maar wil je ook wat anders erbij doen? Geef het aan! Er zijn genoeg toffe dingen waar je je tanden in kunt zetten. Bijvoorbeeld een van onze andere vacatures. Of overleg over een klus op maat.

Guerrilla Gardeners

Guerrilla Gardeners

Onze omgeving is steeds minder groen, bijen verdwijnen en mensen worden steeds eenzamer… Het hoeft niet zo te zijn. De Guerrilla …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief