‘Een administratieve duizendpoot met een hart voor oorlogskinderen’
24 uur per week

Jij

Jij bent klantgericht. Zorgvuldig en accuraat. Als Medewerker Donateursadministratie ben je samen met je collega’s het visitekaartje van War Child! Als vraagbaak ben je een belangrijk contact en bepaal je mede het beeld dat mensen hebben van War Child. Je bent lid van het team Relatiebeheer en onderdeel van de afdeling Marketing, Communicatie en Fondsenwerving.

Jouw uitdaging

Jij bent de spin in het web voor onze zakelijke donateurs. Als administratieve duizendpoot leid je verschillende processen in goede banen en behoud je het overzicht. Jouw administratieve talent is de basis, maar met je communicatieve vaardigheden maak je samen met je collega’s het verschil.

Jouw verantwoordelijkheden

Je draagt zorg voor de correcte verwerking van financiële en administratieve data voortkomend uit zakelijke partnerships. Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen en het verstrekken van informatie, zowel telefonisch als schriftelijk. Je verwerkt nieuwe aanmeldingen en betalingen en draagt zorg voor de bevestiging daarvan. Je werk kent een aantal routine handelingen maar bestaat bovenal uit ad hoc verzoeken vanuit je interne klant (het team Partnerships) en hun zakelijke achterban.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde, relevante MBO opleiding (bv. bedrijfsadministratie niveau 4) en ervaring met administratieve processen in een grote organisatie. Je werkt zorgvuldig, bent betrokken en doet er alles aan om je ‘klanten’ zo goed mogelijk te helpen. Je bent een echte aanpakker, die weinig begeleiding nodig heeft en goed in een team functioneert. Je bent een procesdenker en vaardig met Word, Excel en Outlook. Je Nederlands is goed, zowel mondeling als schriftelijk en je weet je goed verstaanbaar te maken in het Engels. Je bent per direct voor 24 uur per week beschikbaar voor de periode van 3-6 maanden. Ervaring met het CRM systeem Salesforce is een pré.

De organisatie

War Child is een jonge, dynamische organisatie waar een informele sfeer heerst en veel ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. Het imago dat War Child extern uitdraagt, is een blauwdruk van het werk op het hoofdkantoor: het is vernieuwend, integer en gericht op het behalen van resultaten tegen lage kosten. War Child besteedt zoveel mogelijk budget aan het helpen van oorlogskinderen en doet er daarom alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Het kantoor is gevestigd in de Amsterdamse wijk de Watergraafsmeer.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een betere toekomst voor oorlogskinderen? Solliciteer dan uiterlijk 25 maart 2018 via deze hyperlink:http://warchild.onlinevacatures.nl/en/Vacancy/Apply/97650

Vermeld waar je de vacature gevonden hebt.

Is dit niet jouw droombaan? Steun War Child door deze vacature met je netwerk te delen!

Veiligheid van kinderen is voor War Child essentieel. War Child accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures.

 

Disclaimer
•Indien we voor de genoemde sluitingsdatum een geschikte kandidaat hebben gevonden, kan het zijn dat we de vacature eerder dan de vermelde sluitingsdatum van onze website verwijderen. Reacties die na sluitingsdatum binnenkomen, nemen we niet in behandeling.
•De sluitingsdatum kan verlengd worden tijdens ons selectieproces. Indien je nog niets van ons vernomen hebt, nemen we je sollicitatie mee in de verlengde sollicitatieprocedure.
•Alleen sollicitaties die via onze website binnenkomen zullen in behandeling worden genomen.

untitled_2

War Child

War Child  believes no child should be part of war. Ever.
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief