Theatergroep Aluin maakt al 30 jaar helder en concreet theater. Teksttoneel met veel humor en dynamiek voor een breed publiek. De oersterke verhalen die we spelen komen uit het klassieke repertoire van de oude Grieken tot aan Shakespeare. Daarnaast spelen we nieuw repertoire waarin geschiedenis een grote rol speelt. Aluin speelt overal. In theaters, op scholen, op festivals, in musea en in huiskamers. We willen op zoveel mogelijk plekken mensen raken met mooie verhalen.

 

Aluin is gevestigd in Utrecht, in een sfeervol industrieel pand. Naast de reizende voorstellingen speelt Aluin ook voorstellingen in de eigen theaterzaal. Aluin is het huisgezelschap van Theater Kikker en heeft een sterke band met verschillende culturele partners in Utrecht. De organisatie van Aluin bestaat uit zes mensen. Naast de artistiek en zakelijk leiding zijn er medewerkers op het gebied van educatie, planning, productie, verhuur en marketing.  Naast deze vaste gezichten op kantoor is er nog een dertigtal freelancers aan Aluin verbonden: acteurs, decor- en kostuumontwerpers, technici en productiemedewerkers.

 

Per 1 juni 2021 zijn wij op zoek naar een medewerker marketing en PR. Je start middenin ons 30-jarige jubileumjaar, met alle festiviteiten van dien. Zo nemen we in seizoen 2021 – 2022 de voorstelling Bakchantenin reprise, starten we met de programmering in onze eigen zaal, gaan we eindelijk ons Terug uit Troje Tweeluikspelen en beginnen we met een speciale coproductie met Raymi Sambo Maakt.

 

Wat vragen we

  • Een gedreven marketeer: Je houdt van je vak en zet je kennis op het gebied van marketing graag in om een theatervoorstelling onder de aandacht te brengen.
  • Je gaat graag op zoek naar nieuwe wegen om publiek te vinden.
  • Je onderschrijft de waarde van theater en hebt affiniteit met teksttoneel.
  • Je bent goed in het schrijven van wervende teksten in het Nederlands.
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing.
  • Contentmarketing, online marketing en social media zijn voor jou een tweede natuur.
  • Je voelt je thuis in een kleine, ongedwongen, gedreven organisatie en je werkt graag samen.
  • Je kunt je eigen begroting bewaken.

 

Wij bieden
Een jaarcontract voor 2 dagen (16 uur) per week, met uiteindelijke ruimte voor een vaste aanstelling. Mooie theatervoorstellingen. Een sfeervolle en bruisende werkomgeving met betrokken en gezellige collega’s. Mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen je vakgebied, door middel van extra scholing.

Theatergroep Aluin wil een inclusieve organisatie zijn en onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie. We streven ernaar dat ons team een afspiegeling vormt van de samenleving. In de selectieprocedure houden we hier rekening mee. Mocht je het willen dan kun je ook anoniem solliciteren.

Salariëring geschiedt conform de arbeidsvoorwaarden van cao Toneel en Dans.

 

Heb je Interesse?
Stuur voor 29 april 2021 een mail met cv naar zakelijk@aluin.nl t.a.v. Jonnie Paling.
De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 3 mei 2021.

aluin_400px

Theatergroep Aluin

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief