Gered Gereedschap steunt (leerling) vakmensen in ontwikkelingslanden met kennis, kunde en middelen. De juiste gereedschappen en machines, een gedegen vakopleiding en verdere begeleiding naar en op het werk zijn daar onderdeel van. Het geeft vakmensen de kans om een zelfstandig bestaan als bijvoorbeeld timmerman, automonteur of kleermaker op te bouwen. Zo pakken we al 38 jaar armoede duurzaam aan en dat werkt.

Het netwerk van Gered Gereedschap in Nederland bestaat uit 26 werkplaatsen en 350 inzamelpunten waar in totaal 500 vrijwilligers actief zijn.

Voor het landelijk bureau in Amsterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste:

Tekstschrijver (projectmatig)

Functie omschrijving.
Als tekstschrijver bij Gered Gereedschap zet je je in voor allerlei communiatie klussen. Je schrijft artikelen of interviews voor ons donateursblad GG Bericht, e-mail nieuwsbrief, website of social-mediakanalen. De ene keer maak je op basis van aangeleverde informatie een mooie verhaal, een andere keer trek je er zelf op uit om bijvoorbeeld bij een van onze werkplaatsen iemand te interviewen.

Je verhalen worden gebruikt om het werk van onze stichting onder de aandacht te brengen van onze supporters om zo de naamsbekendheid van Gered Gereedschap verder te vergroten.

Wat zoeken wij?
Als schrijven je passie is en je het leuk vindt om de verhalen achter mensen te ontdekken, dan is deze vrijwilligersfunctie iets voor jou! Je kunt het makkelijk vanuit huis doen, naast bijvoorbeeld je vaste baan of ZZP-opdrachten. Op regelmatige basis– afhankelijke van je beschikbare tijd – lever je een bijdrage door het schrijven van artikelen voor Gered Gereedschap.

Je onderschrijft de doelstellingen van Gered Gereedschap en wil graag een bijdrage leveren aan de versterking van onze vrijwilligersorganisatie.

Wat bieden wij?
Een leuke vrijwilligersfunctie binnen een aansprekende vrijwilligersorganisatie.  Je krijgt de kans om je kennis en ervaring in te zetten voor een aansprekende organisatie binnen de non-profit branche.

Een zinvolle bezigheid met de kans om de wereld een stukje mooier te maken!

Interesse?
Heb je interesse in deze vrijwilligersfunctie en wil je op regelmatige basis een bijdrage leveren aan het werk van Stichting Gered Gereedschap? Neem dan contact op met Peter Schmidt, Teamleider Marketing & Communicatie op via pr@geredgereedschap.nl

groen_8

Dienstencentrum Gered Gereedschap

Ieder jaar levert Gered Gereedschap 100.000 stuks opgeknapt gereedschap, dat zijn zo’n 10 zeecontainers vol, aan gemiddeld 80 technische …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief