Als teamleider marketing en communicatie draai je volwaardig mee in de operatie. Daarnaast coach en begeleid je jouw team van vijf enthousiaste in marketing- en communicatieprofessionals. Je zorgt voor de benodigde informatie- en kennisoverdracht zowel binnen de afdeling als in de organisatie. Je coördineert en levert een bijdrage aan de marketingactiviteiten en -projecten die zijn opgenomen in het jaarplan.

32 uur p.w.

Dit ga je doen

Als teamleider marketing en communicatie draai je volwaardig mee in de operatie. Daarnaast coach en begeleid je jouw team van vijf enthousiaste in marketing- en communicatieprofessionals. Je zorgt voor de benodigde informatie- en kennisoverdracht zowel binnen de afdeling als in de organisatie. Je coördineert en levert een bijdrage aan de marketingactiviteiten en -projecten die zijn opgenomen in het jaarplan.

Zo ziet je werkdag er straks uit

Je begint de dag met een kop koffie en een update met je collega van marketing. Zij werkt aan een filmpje en een campagne, en ze wil graag feedback op haar voorstel. Daarna heb je een (digitale) afspraak met een bedrijf dat onlangs landelijk partner is geworden, om te overleggen over de manieren waarop zij en JINC over dat partnerschap kunnen communiceren. Na de lunch heb je een meeting met het hele team. JINC Baas van Morgen staat voor de deur, en jullie bespreken samen de voortgang qua organisatie, campagne en pr. Als laatste duik je nog even in de begroting van marketing en communicatie.

Dit neem je mee

 • Je hebt ruime ervaring op het gebied van marketing en communicatie;
 • Je hebt bij voorkeur ook ervaring met leidinggeven;
 • Je bent communicatief zeer vaardig en je kunt goed samenwerken;
 • Je hebt oog voor de belangen die spelen, legt verbindingen en gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg;
 • Kennis en ervaring op het gebied van public relations is een pré;
 • Je zet je graag in voor een maatschappij waarin ieder kind kansen krijgt – ongeacht hun sociaaleconomische of culturele achtergrond.

En dit krijg je van ons

 • Een baan met impact bij een inclusieve organisatie.  
 • Ondersteuning bij je ontwikkeling zodat je kunt blijven groeien. Je krijgt hiervoor ook een loopbaanbudget tot je beschikking.
 • JINC volgt de cao Sociaal Werk met een inschaling in schaal 9 en een goed pensioen.
 • Je krijgt een individuele keuzebudget van 17% van je brutosalaris (o.a. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering). Dit budget kan worden ingezet in de vorm van extra verlof, een opleiding, of extra salaris.  
 • Een jaarcontract met intentie tot verlenging.
 • De standplaats is Amsterdam. Bij een voltijds dienstverband mag je 1-2 dagen vanuit huis werken. 

Enthousiast?

Kan je niet wachten om je steentje bij te dragen aan de missie van JINC? We zien je sollicitatie graag verschijnen! 

Solliciteer dan zo snel mogelijk de sollicitatieknop op onze website.

De eerste selectieronde bestaat uit een telefonisch interview en een casus op 7 en 8 december. Daarna volgen gesprekken op kantoor in Amsterdam. Deze staan gepland op 14, 15 en 16 december. We vragen je ook om enkele referenties.

We kunnen helaas geen sollicitaties beoordelen die op andere manieren bij ons binnenkomen dan via ons sollicitatieportaal.

Heb je nog vragen over de inhoud van de vacature, neem dan contact op met Daphne van Dijk via dvandijk@jinc.nl.

Als medewerker van JINC zul je een Verklaring Omtrent Gedrag moeten kunnen overleggen, de kosten hiervoor worden vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over JINC

Bij JINC vinden we dat elk kind een eerlijke kans verdient. Voor kinderen die opgroeien in een omgeving met minder rolmodellen is het echter moeilijk om een goede start op de arbeidsmarkt te maken. Daarom helpen wij jongeren van 8 tot 16 jaar met een beroepsoriëntatie op de werkvloer, het aanleren van (sociale) vaardigheden en workshops over ondernemerschap.

JINC is een landelijke non-profit organisatie met ruim 120 medewerkers. Zo’n 1300 bedrijven maken onze projecten mogelijk met (financiële) ondersteuning en het vrijwillig beschikbaar stellen van medewerkers, bijvoorbeeld als trainer of coach. Zo bereiken we jaarlijks ruim 65.000 basis-, praktijk- en vmbo-leerlingen uit Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Flevoland, Groningen, Haaglanden, Kennemerland, Leeuwarden, Leiden, Oost-Brabant, Rotterdam – Rijnmond, Tilburg, Utrecht, Zaanstad en Zuid-Limburg.

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief