Locatie:                               Apeldoorn                         

Start datum:                      zo spoedig mogelijk                                      

Werkuren:                          24-32 uur

Sluitingsdatum:                31 januari 2022

 

Over ZOA

We zijn er voor onze naasten in nood die lijden in deze gebroken wereld. We zijn er voor mensen die alles kwijt zijn geraakt door een oorlog of een ramp. Vanuit onze Christelijke identiteit schieten we hen te hulp in noodsituaties en blijven daarna ook trouw, door hen te helpen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Net zolang totdat ze zichzelf weer kunnen redden. Het werk van ZOA wordt gecoördineerd vanuit Apeldoorn. Van daaruit werken wij in meerdere landen in Afrika, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. Bij ZOA werken wereldwijd ongeveer 900 medewerkers.

 

ZOA is op zoek naar een

Support Officer Kerken en Jongeren
Jouw uitdaging

Als Support Officer Kerken en Jongeren ondersteun je de relatiebeheerders van Kerken en Jongeren. Je bent een kei in administratieve- en planningswerkzaamheden en je onderhoudt contacten met relaties en ondersteunt bij de werving van kerken in Nederland.

Jouw werkzaamheden

Je ondersteunt de relatiebeheerders en je onderhoudt contact met relaties. Ook ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, promoten en aanbieden van diverse materialen voor kerken en jongeren zoals  promotiematerialen voor projecten, collectes en/of andere activiteiten. Het beheersen van de planning  en het ondersteunen bij alle voorkomende administratieve werkzaamheden en het vastleggen van de informatie in Salesforce zijn je belangrijkste taken. Vanuit Salesforce stel je zelfstandig rapportages op.

Daarnaast neem je initiatief tot en denk je mee in aansprekende communicatie en doeltreffende campagnes, organiseer en voer je verbindende – en fondsenwervende activiteiten uit en optimaliseer je de instroom, uitstroom en het beheer van kerken. Je verzorgt zelfstandig bedanktrajecten. Je werkt samen in het Account Team Kerken en Scholen op de afdeling Fondsenwerving en Communicatie.

Jouw profiel

Als geschikte kandidaat ben jij iemand die:

 • Werken vanuit de roeping, de visie en de kernwaarden van ZOA, zoals vastgelegd ZOA’s mission statement (‘Every Life Matters’);
 • Actief de identiteit van ZOA uitdragen naar achterban en relaties;
 • een afgeronde relevante opleiding op MBO+ niveau heeft;
 • affiniteit heeft met de non-profit sector;
 • binding en begrip heeft van het brede kerkelijke landschap in Nederland.

Vaardigheden

 • goede relationele en communicatieve vaardigheden heeft;
 • goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal heeft;
 • creatief en praktisch is;
 • nauwkeurig, accuraat en gestructureerd kan werken;
 • proactief, hands-on en zelfstandig is;
 • verschillende communicatie- en beïnvloedingsstijlen kan toepassen.

Bijzondere omstandigheden

Een combinatie van op het kantoor in Apeldoorn en thuis werken is mogelijk.

Interesse en je wilt solliciteren?

Kijk op onze website voor meer informatie over ZOA (www.zoa.nl). Voor vragen over deze vacature kun je mailen naar zoa.vacatures@zoa.ngo of bellen met Elly van den Nieuwendijk via algemeen telefoonnummer 055 366 3339. Solliciteren doe je door het sollicitatieformulier op onze website in te vullen en door ook via die weg je CV en motivatiebrief te uploaden op onze website. Een digitaal assessment kan onderdeel zijn van onze recruitmentprocedure.

Het opvragen van referenties zal onderdeel zijn van het werving -en selectieproces. We zullen je later in het proces vragen minimaal 3 referenties op te geven met betrekking tot je voorgaande functie(s) zoals vermeld in je sollicitatie. Referenties van vorige functies, dienen niet ouder te zijn dan vijf jaar. Omdat ZOA ondertekenaar is van het Inter-Agence Misconduct Disclosure Scheme, is een ‘Statement of Conduct’ (gerelateerd aan misdragingen zoals sexueel misbruik) onderdeel van de referentie aanvraag.

ZOA hanteert een gelijke kansenbeleid en zet zich in voor diversiteit op de werkvloer. Gekwalificeerde vrouwen en mannen, personen van alle nationaliteiten, culturele achtergronden, en kandidaten met een beperking zijn van harte welkom om te solliciteren.

Stichting ZOA_400px

Stichting ZOA

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief