Bij JINC vinden we het belangrijk dat ieder kind in Nederland dezelfde kansen krijgt. Als strategisch projectleider vergroot jij onze impact door onze algemeen directeur te ondersteunen op inhoudelijk en organisatorisch vlak richting zowel interne als externe stakeholders.

Amsterdam – 32-36 uur

Dit ga je doen

Als strategisch projectleider ben je een echte duizendpoot die met drive en overtuiging van concept naar uitvoering werkt terwijl je geruisloos draagvlak creëert. Als de onmisbare rechterhand van onze algemeen directeur is zijn agenda jouw agenda: je bent betrokken bij alle afspraken. De afspraken bereid je voor. Met de uitkomsten ga je zelfstandig aan de slag daarmee heb je eigenaarschap van (een aantal van) de strategische dossiers van de algemeen directeur.

Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen van de meerjarenstrategie van JINC en de uitvoering daarvan. Je weet hierin, zowel intern als extern, de juiste mensen te betrekken. Je verkent met externe partijen mogelijkheden om samen te werken en werkt hier beknopte projectvoorstellen/notities voor uit die anderen kunnen uitvoeren.

Namens de algemeen directeur treed je op als accounthouder van een aantal landelijke accounts. Vanuit je expertise en ervaring denk je mee over de koers van JINC in algemene zin en over de ontwikkeling van onze programma’s.

Zo ziet je werkdag er straks uit

Je start de dag met het opvolgen van een afspraak van eerder deze week met een vergelijkbaar initiatief waarbij besproken is om op lokaal niveau samen te werken. Je zorgt dat de betreffende lokale JINC vestiging betrokken raakt bij dit initiatief en dit verder op kan pakken.

Vervolgens heb je een belafspraak met iemand in een regio waar JINC nog niet actief is en onderzoekt mogelijkheden om samen te werken.

In de middag heb je samen met de algemeen directeur een afspraak bij een landelijk partner van JINC. Jullie bespreken met de CEO op welke manier we, naast de lopende projecten, de samenwerking verder vorm gegeven kan worden; bijvoorbeeld in de vorm van een landelijk evenement. Je vraagt goed door zodat je een helder beeld hebt van de mogelijkheden. Je weet dat dit zal helpen bij het creëren van intern draagvlak voor deze ideeën. Aan het einde van de dag neem je met de algemeen directeur de inhoud en opzet door van een door jou geschreven notitie voor een groot fonds.

Dit neem je mee

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Je bent een snelle denker, zowel analytisch als conceptueel.
 • Je vindt het leuk om tussen meerdere dossiers te schakelen terwijl je toch de rust bewaart.
 • Je hebt brede maatschappelijke interesse en wil je graag inzetten voor een maatschappij waarin ieder kind kansen krijgt – ongeacht hun sociaaleconomische of culturele achtergrond.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (mondeling en schriftelijk).
 • Je bent organisatorisch en communicatief sterk en kunt overweg met uiteenlopende gesprekspartners. Het is belangrijk dat je de volgende eigenschappen bezit: flexibel, stressbestendig, assertief, proactief en zelfstandig.

En dit krijg je van ons

 • Een baan met impact van 32-36 uur per week én de kans om onderdeel te zijn van de doorontwikkeling van een uniek maatschappelijk concept.
 • Ondersteuning bij je ontwikkeling, door middel van diverse trainingen.
 • JINC volgt de cao Sociaal Werk met een inschaling in schaal 9 (maximaal € 3.384 bruto per maand op basis van 36 uur) en een goed pensioen.
 • De cao hecht veel waarde aan flexibiliteit. Het individuele keuzebudget (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,4%) kan naar behoefte worden ingezet in de vorm van tijd of geld. Daarnaast bieden we een loopbaanbudget.
 • Een halfjaarcontract met intentie tot verlenging.

Enthousiast?

Stuur dan je cv plus motivatie zo snel mogelijk, maar uiterlijk 1 maart 2020, naar sollicitatie@jinc.nl onder vermelding van ‘Strategisch Projectleider / assistent van de algemeen directeur’. Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Daniel Roos via 06 50 603 604.

 

Het maken van een casus is onderdeel van de selectieprocedure.

De eerste gespreksronde is op maandag 9 maart 2020. De tweede gespreksronde op vrijdag 13 maart 2020.

Als medewerker van JINC moet je een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen en de Code Gedrag en Integriteit van de Vereniging JINC ondertekenen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over JINC

Bij JINC vinden we dat elk kind een eerlijke kans verdient. Voor kinderen die opgroeien in een omgeving met minder rolmodellen is het echter moeilijk om een goede start op de arbeidsmarkt te maken. Daarom helpen wij jongeren van 8 tot 16 jaar met een beroepsoriëntatie op de werkvloer, het aanleren van (sociale) vaardigheden en workshops over ondernemerschap.

JINC is een landelijke non-profit organisatie met ruim 120 medewerkers. Zo’n 1300 bedrijven maken onze projecten mogelijk met (financiële) ondersteuning en het vrijwillig beschikbaar stellen van medewerkers, bijvoorbeeld als trainer of coach. Zo bereiken we jaarlijks ruim 65.000 basis-, praktijk- en vmbo-leerlingen uit Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Flevoland, Groningen, Haaglanden, Kennemerland, Leeuwarden, Leiden, Oost-Brabant, Rotterdam – Rijnmond, Tilburg, Zaanstad en Zuid-Limburg.

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief