Je bent jong en je wilt wat. De wereld verbeteren bijvoorbeeld. Komt goed uit: wij ook! Bij Fairfood leggen we ons volledig toe op het eerlijk maken van ons eten. The foodsystem is broken, let’s fix it! Uiteindelijk willen wij alleen nog maar 100% eerlijk eten op ons bord. Help je mee?

DE STAGE:

Fairfood streeft naar duurzame voedselketens. We gaan projecten aan met supermarkten, voedselmerken en overheden, en maken samen met hen het eten op ons bord stukje bij beetje eerlijker. Bijvoorbeeld met gebruik van innovatieve technologieën, zoals blockchain. Heb je het project met Verstegen bijvoorbeeld gezien?

Als communicatie- en marketingstagiair(e) ondersteun je de communicatieafdeling. Je helpt mee met content-creatie en het inzetten van de juiste (social) mediakanalen, durft creatief mee te denken over de communicatievormgeving van projecten en helpt uiteindelijk mee ons werk onder de aandacht te brengen. Je gaat heel veel zelf doen, maar zult daarbij te allen tijde goed ondersteund worden. We willen vooral dat je heel veel leert.

WIJ ZOEKEN:

Een ondernemende, goedgebekte HBO- of WO-student, met een commerciële of communicatie-studie. Een idealist die ook pragmatisch kan denken. Iemand die:

  • bewust heeft gekozen voor de NGO-wereld;
  • niet bang is om hardop mee te denken;
  • hard kan werken, maar ook gezellig meedoet als er ontspannen kan worden;
  • vol ideeën zit en deze nu bij Fairfood wil gaan testen;
  • als het even kan handig is met Photoshop, een camera en online tools, hoewel dat geen vereiste is

WIJ BIEDEN:

De unieke kans om werkervaring op te doen bij een jonge en onafhankelijke organisatie die belangrijk werk doet. Een inspirerende en uitdagende stage waarin jij kunt proeven van het werkleven bij een ngo. Er is ruim baan voor eigen initiatieven en veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. De stage is voor 32 uur per week, en duurt in overleg 3 tot 5 maanden. Hiervoor bieden wij een stagevergoeding van 175 euro per maand, inclusief reiskosten. Lunch is inbegrepen!

Wij geloven in de kracht van verschillen en een diverse samenstelling van ons personeel, met een evenwichtige vertegenwoordiging in leeftijd, geaardheid, validiteit en etnische achtergrond.

SOLLICITEREN:

Klinkt dit als jouw stage? Stuur dan je motivatie en CV naar channa@fairfood.nl.

Fairfood-F-1-1

Fairfood

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief