een zeer afwisselend en breed takenpakket waarbij je een kijkje in de keuken van een professionele en internationale organisatie krijgt”

Periode (in overleg): tussen 24 augustus 2020 en 1 februari 2021 voor minimaal 5 maanden (4 dagen per week)

 

Jij
Bent een enthousiaste aanpakker met uitstekende communicatieve vaardigheden. Zowel in woord als geschrift weet je mensen aan je te binden. Een zelfstandige team-player die, samen met vrijwilligers, evenementen tot een succes maakt. Sociaal en empathisch weet jij uiteenlopende acties te begeleiden. Jij hebt durf en houdt van dynamiek, zonder het overzicht te verliezen. Wij zoeken jou!

 

Wij
De afdeling Marketing & Fondsenwerving is verantwoordelijk voor 65% van de totale inkomsten van War Child, richt zich op communicatie en activiteiten in Nederland en bewaakt de reputatie van de organisatie, zowel nationaal als in de landen waar War Child actief is. M&F richt zich op de segmenten bedrijven, particulieren, kinderen & scholen en events. Wij zijn vernieuwend, integer en gericht op resultaten tegen lage kosten. Het kantoor is gevestigd op een nieuwe moderne locatie in de Amsterdamse Watergraafsmeer.

 

Jouw uitdaging

 • (Pro)actief contact houden met, het adviseren en informeren van de organisatoren van acties of events (schriftelijk, mondeling of persoonlijk)
 • Samenwerken met vrijwilligers en ondersteunen bij de vrijwilligerscoördinatie
 • Ondersteunen van het Actie Team bij het organiseren van uiteenlopende acties of events
 • Signaleren van acties en fondsenwerving kansen die voor War Child extra interessant kunnen zijn en hier proactief op inspelen door ideeën aan te dragen
 • Bijwonen van acties en events om War Child te vertegenwoordigen of activiteiten te coördineren
 • Zorg dragen voor de administratieve verwerking van informatie in ons CMS-systeem

 

Jouw profiel

 • (Voor)laatste jaar HBO student (bijv. Marketing, Communicatie, Hotelschool, Event- of Leisure Management etc.)
 • Jij staat ingeschreven als student bij een Nederlandse onderwijsinstelling tijdens je gehele stage periode
 • Enthousiast en sociaal (ook online) en vindt het leuk om actief en betrokken te communiceren
 • Zelfstandig, secuur en draait je hand niet om voor administratieve taken
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Stressbestendig en creatief
 • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs
 • Affiniteit met het werk van War Child
 • Beschikbaar voor een periode van minimaal 5-6 maanden, 4 dagen per week.

 

Onze organisatie
Het imago dat War Child extern uitdraagt, is een blauwdruk van het werk op het hoofdkantoor: het is dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op resultaten tegen lage kosten. Het kantoor is gevestigd op een nieuwe moderne locatie in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Op het hoofdkantoor van War Child werken zo’n 80 betaalde krachten en rond de 10 stagiair(e)s en 12 vaste kantoorvrijwilligers.

 

Solliciteren

We zoeken een stagiair(e) die in ieder geval vanaf 24 augustus 2020 voor een periode van minimaal 5 maanden, 4 dagen per week ons team komt versterken. Als je bij ons stagiair(e) wordt, kun je rekenen op een interessante stage waarin je de gelegenheid krijgt om veel te leren. Uiteraard krijg je begeleiding, maar ook vrijheid om je ideeën uit te werken.

 

Je ontvangt een stagevergoeding van € 200,- bruto per maand, gebaseerd op 40 uur per week. En last but not least, je maakt deel uit van een enthousiast, professioneel, creatief en informeel team. Een mooie combinatie van hard werken en fun.

 

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag en bijdragen aan een betere toekomst voor kinderen in oorlog? Upload dan je CV en motivatiebrief vóór 26 juli 2020 via de volgende link:

https://warchild.onlinevacatures.nl/job/159932/apply

Stagiaires bij War Child dienen ingeschreven te staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling. We stellen het op prijs als je van tevoren bij je opleiding informeert of deze stage wordt goedgekeurd. Vermeld dit graag in je brief.

 

Is dit niet jouw droombaan? Steun War Child door deze vacature met je netwerk te delen!

 

Veiligheid van kinderen is voor War Child essentieel. War Child accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures. 

 

Moreover, the accepted candidates will be required to state their commitment/ intent to be aware, consider and adhere to the minimum standards applicable in development and humanitarian settings, such as humanitarian values and principles, Sphere Humanitarian Charter, Standards in the Humanitarian Standards Partnership, Core Humanitarian Standard, International Humanitarian Law, Code of Conduct for the International Red Cross and Red Crescent Movement and Non-Governmental Organizations (NGOs) in Disaster Relief and IASC Six Core Principles Relating to Sexual Exploitation and Abuse.

 

 

Disclaimer

 • Indien we voor de genoemde sluitingsdatum een geschikte kandidaat hebben gevonden, kan het zijn dat we de vacature eerder dan de vermelde sluitingsdatum van onze website verwijderen. Reacties die na sluitingsdatum binnenkomen, nemen we dan helaas niet meer in behandeling.
 • De sluitingsdatum kan verlengd worden tijdens ons selectieproces. Indien je nog niets van ons vernomen hebt, nemen we je sollicitatie mee in de verlengde procedure.
 • Alleen sollicitaties die via onze website binnenkomen, worden in behandeling genomen.

 

 

 

untitled_2

War Child

War Child  believes no child should be part of war. Ever.
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief