Wij staan voor Kinderrechten, en jij? 

Als de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties komt UNICEF in alle landen van de wereld, dag in dag uit, op voor de rechten van ieder kind. Dankzij jou en onze partners helpen wij meer kinderen dan wie ook ter wereld. Wij geloven dat ieder kind ‘kind’ moet kunnen zijn. Sterker nog daar hebben ze recht op. Lang niet alle kinderen groeien op in een veilige en liefdevolle omgeving. Voor hun ontwikkeling hebben ze dringend bescherming, gezondheidszorg, (gezonde) voeding en onderwijs nodig. Daar staan wij voor, want wij zijn UNICEF.

Sta jij net als wij voor kinderrechten en structurele verbeteringen en wil je met jouw professionaliteit bijdragen aan de realisatie van onze belangrijke missie voor de wereld? Dan ben jij misschien onze nieuwe: 

Stagiair Online Marketing 

Team Omni-channel, Afdeling Particulieren
32-38 uur per week, minimaal 5 maanden, start vanaf september 2020 

Dit ga je doen 

Het online team heeft de uitdaging om meer donateurs online te werven en de relevantie voor donateurs te verbeteren. Wij creëren concepten, zetten het op, optimaliseren en rapporteren over de resultaten. Het team verzamelt inzichten uit data en zet die om naar acties voor meer conversies, voor betere digitale dienstverlening en een optimale klantbeleving. We hebben de ambitie om 500% te groeien in digitale klantcontacten ten opzichte van huidige situatie.
Jouw stageopdracht is het opstellen en uitvoeren van een optimalisatieplan voor de paid advertising kanalen door onder meer campagneoptimalisatie, landingspagina-advies, opzetten van A/B testen en het optimaliseren van de Customer Journey. Je denkt graag mee over de mogelijkheden tot het verder verbinden van de klantcontactmomenten ter verbetering van onze omni-channelstrategie. Verder ondersteun je bij werkzaamheden voor de webshop en Conversie Ratio Optimalisatie. Je hebt zelf al enige ideeën van hoe je dit goed aanpakt en je wordt hierin begeleid door een Online Marketeer 

Dit vragen wij 

  • Je volgt een HBO opleiding op het gebied van commerciële economie, communicatie, (online) marketing of een vergelijkbare opleiding; 
  • Je hebt ervaring en/of affiniteit met online marketing; 
  • Je bent flexibel, analytisch, creatief en je kunt goed plannen; 
  • Je werkt goed met anderen samen; 
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift; 
  • Je hebt ervaring met het schrijven van korte creatieve teksten; 
  • Je werkt zelfstandig; neemt eigen initiatief en hebt een gestructureerde werkwijze; 
  • Je laat je niet afschrikken door diverse gelijktijdig lopende projecten;
  • Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden en je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken. 

Natuurlijk draag je het werk van UNICEF een warm hart toe. Ook verwachten we dat je je betrokken voelt bij de rechten van kinderen. 

Dit bieden we 

Bij ons krijg je een bijzondere missie als bonus: meewerken aan een betere wereld voor kinderen. Bijna honderd leuke, gedreven collega’s, een prachtig uitzicht op het Haagse Bos en een ongedwongen en professionele werksfeer zijn ook bij deze functie inbegrepen. Bovendien ligt ons kantoor op loopafstand van Den Haag CS. Je krijgt de kans veel te leren, een groot netwerk op te bouwen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Er is een geringe stagevergoeding voor studenten die staan ingeschreven bij een universiteit of hogeschool. 

Meer weten? 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met René de Vries, Online Marketeer, bereikbaar op 06 51 997 352 of rdevries@unicef.nl  

Reageren? 

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stageplaats, waarin je ervaring kunt opdoen met vele verschillende facetten van online marketing? Dan maken we graag kennis met je!   

Solliciteren is mogelijk tot en met 9 augustus 2020 via deze link.  

Wij vragen van alle medewerkers bereidheid tot naleving van onze gedragscode en vrijwilligersreglement en eventueel medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.   

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.  

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs. 

www.unicef.nl 

Logo-Voor-ieder-kind-Stapel-cyaan-2017

UNICEF

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief