Bij JINC vinden wij het belangrijk dat ieder kind in Nederland dezelfde kansen krijgt. Als stagiaire vergroot jij onze impact door middel van je kennis op het gebied van marketing, communicatie & fondsenwerving honderden kinderen, scholen en bedrijven met elkaar te verbinden.

24- 32 uur

Dit ga je doen

Je ondersteunt de communicatiemedewerkers bij het bedenken en uitrollen van externe campagnes, van het meedenken over content voor onze socials tot het monitoren van wat er online allemaal over kansengelijkheid wordt gezegd. Daarnaast draag je bij aan het opzetten en promoten van evenementen, en denk je mee over hoe we er in een groeiende organisatie voor kunnen zorgen dat we intern goed met elkaar blijven communiceren. Je gaat op zoek naar fondsen die goed aansluiten bij het werk van JINC. Ook verzamel je quotes van deelnemers aan onze projecten, die je dan meteen samen met de fondsenwerver kunt verwerken in aansprekende, wervende teksten.

Zo ziet je werkdag er straks uit

Je start je werkdag met een kop koffie en de weekstart met het team. Nadat je bent bijgepraat met je collega’s bespreek je met je communicatie collega de post die je hebt opgesteld voor LinkedIn. Is het in dit geval beter om voor een foto te gaan, of toch die ene video? Daarna sluit je aan bij een brainstorm over een pilot evenement. Je hebt wel een idee over hoe we daar nog meer media-aandacht voor kunnen genereren. Na de lunch duik je in verschillende digitale middelen om de bottom-up communicatie binnen JINC te faciliteren. Tot slot loop je met de fondsenwerver een lijst met fondsen door die volgens jou goed aansluiten bij ons werk. Zit hier een kans tussen waarmee we nog meer impact kunnen maken?

Dit neem je mee

 • Je bent HBO student in de richting van marketing en/of communicatie.
 • Je bent creatief en denkt graag mee over uiteenlopende projecten.
 • Je schrijft graag pakkende teksten.
 • Je bent bevlogen en wil je graag inzetten voor een maatschappij waarin ieder kind kansen krijgt – ongeacht hun sociaaleconomische of culturele achtergrond.
 • Je bent 4 tot 6 maanden beschikbaar
 • Je woont in (de buurt van) Amsterdam.

En dit krijg je van ons

 • Een afwisselende stage voor 24-32 uur met impact in een inclusieve organisatie.  
 • Een stagevergoeding van € 300,- per maand (o.b.v. 32 uur). 
 • Je wordt onderdeel van een daadkrachtig, gedreven én gezellig team.
 • Ondersteuning in je ontwikkeling om je stage tot een succes te maken.
 • Een flexibel rooster en veel ruimte om je stage in te vullen naar je eigen wensen en eisen vanuit je opleiding.

Enthousiast?

Kan je niet wachten om je steentje bij te dragen aan de missie van JINC? Solliciteer zo snel mogelijk via de actieknop rechts van deze pagina.

Heb je nog vragen over de vacature, neem dan contact op met Eva Scheffer via escheffer@jinc.nl.

Als medewerker van JINC zul je een Verklaring Omtrent Gedrag moeten kunnen overleggen, de kosten hiervoor worden vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over JINC

Bij JINC vinden we dat elk kind een eerlijke kans verdient. Voor kinderen die opgroeien in een omgeving met minder rolmodellen is het echter moeilijk om een goede start op de arbeidsmarkt te maken. Daarom helpen wij jongeren van 8 tot 16 jaar met een beroepsoriëntatie op de werkvloer, het aanleren van (sociale) vaardigheden en workshops over ondernemerschap.

JINC is een landelijke non-profit organisatie met ruim 130 medewerkers. Zo’n 1300 bedrijven maken onze projecten mogelijk met (financiële) ondersteuning en het vrijwillig beschikbaar stellen van medewerkers, bijvoorbeeld als trainer of coach. Zo bereiken we jaarlijks ruim 65.000 basis-, praktijk- en vmbo-leerlingen uit Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Flevoland, Groningen, Haaglanden, Kennemerland, Leeuwarden, Leiden, Oost-Brabant, Rotterdam – Rijnmond, Tilburg, Utrecht, Zaanstad en Zuid-Limburg.

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief