Nieuwsgierig, avontuurlijk en op zoek naar een mooie stage of zinvol vrijwilligerswerk? Beyond South America – een kleinschalig bemiddelingsbureau in vrijwilligerswerk en stages – helpt, koppelt en ondersteunt.

Beyond South America (BSA) bemiddelt voor projecten in Zuid-Amerika. Nee, niet voor de standaard vakantieoorden, maar voor landen waar méér kan. Via BSA kun je het prachtige Zuid-Amerika met hoge besneeuwde bergen, donkere jungles, bruisende steden, eindeloze stranden en een trotse bevolking leren kennen op een manier die bij jou past.

Beyond South America
Wij zijn een bedrijfje met grote dromen, en om deze dromen te verwezenlijken zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om vrijwilligerswerk duurzamer te maken. Hiervoor zullen we altijd op zoek gaan naar nieuwe partners en willen daarbij steeds weer andere doelgroepen aanspreken. BSA bestaat in dienst van Casa de la Alegria, een stichting in Cochabamba (Bolivia). Alle opbrengst van BSA gaat direct naar Casa de la Alegria.

Project
Na de Olympische Spelen in Brazilië weet iedereen wat een favela is. Leven in de favela’s is zwaar en gelukkig zijn er organisaties die zich inzetten voor een betere levensstandaard voor mensen in favela’s. Onze partner in Belo Horizonte ontvangt vrijwilligers in een van de lokale sloppenwijken waar ze dagopvang organiseren voor kinderen terwijl hun ouders aan het werk zijn. Afhankelijk van jouw interesse en talent kun je bijspringen in het organiseren van activiteiten voor de kinderen zoals een voetbaltoernooi, helpen bij het voorbereiden van de maaltijden of helpen met het opknappen van voorzieningen. Er is veel vrijheid in het aandragen en uitwerken van jouw ideeën. Het betreft een tijdelijk project, de precieze duur hangt af van jouw plannen, en zal later in overleg overeengekomen worden.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Laurie IJzerman via info@beyondsouthamerica.com. Informatie over de kosten en voorwaarden vind je op: https://www.beyondsouthamerica.com/. En wil je meer lezen over waar jouw geld aan gedoneerd wordt? Bezoek dan: casadelaalegria.info. Graag zien we jouw berichtje tegemoet!

logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief