Bij Stichting Nederlands Debat Instituut zijn we op zoek naar een stagiair om ons team te komen versterken.

Part-time (32 uur) · Amsterdam

Over de organisatie en de functie:

Voor verschillende onderwijslagen (mbo, vmbo, havo/vwo) organiseren wij ieder schooljaar een landelijk debattoernooi. Het is hét moment waarop alle scholierdebaters van Nederland bij elkaar komen en tijdens meerdere debatrondes strijden om de eer en de titel landelijk debatkampioen. De toernooidagen zijn een feest voor leerlingen én docenten.

Als stagiair ondersteun je de projectmanager bij de organisatie van deze toernooien. Jullie stellen hiervoor een uitdagend programma op, maken de draaiboeken, regelen alle logistieke zaken, zorgen voor publiciteit, bedenken uitdagende stellingen en werven voldoende deelnemende scholen.

Wil jij leren hoe je een landelijk evenement van A tot Z op poten zet? Wil jij kennismaken met de meest getalenteerde jonge sprekers van Nederland? En wil jij bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van duizenden leerlingen en studenten? Solliciteer dan snel!

Wij zoeken iemand die:

  • een mbo-, hbo- of wo-studie (van commerciële tot sociale studies) doet of iemand met een tussenjaar (via de Startersbeurs);
  • voor minimaal een half jaar vier dagen per week beschikbaar is en af en toe in het weekend tijdens een toernooidag;
  • houdt van regelen, organiseren en weet van aanpakken;
  • nauwkeurig is, snel kan schakelen en goed het overzicht kan bewaren;
  • communicatief sterk is en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal heeft;
  • natuurlijk helemaal achter onze missie staat.

Wat wij bieden:

Je komt te werken in een jong en enthousiast team met ongeveer tien mensen op kantoor en tien freelance trainers. Je kunt je werkzaamheden op je eigen manier invullen en er is goede één-op-één begeleiding van een ervaren projectmanager. Hiernaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er is een stagevergoeding beschikbaar en je reiskosten worden uiteraard vergoed.

Solliciteer!

Wil je ons team komen versterken als stagiair? Dan horen we graag van je! We vragen je onze vragen te beantwoorden en je cv op te sturen via deze link. Je kan dit tot en met zondag 4 juli 2021 doen. De gesprekken staan gepland op 15 en 19 juli 2021.

Voor meer informatie over de functie kun je via e-mail contact opnemen met projectmanager toernooien Roos Lingbeek via lingbeek@debatinstituut.nl.

nederlands debat instituut – goed

Stichting Nederlands Debat Instituut

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief