Plan is op zoek naar een stagiair Eventmanagement

 • Heb je een sterk organisatorisch vermogen?
 • Ben je stressbestendig, flexibel en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit?
 • Heb je HBO werk- en denkniveau en ben je praktisch ingesteld?
 • Kun je makkelijk contact leggen met mensen, zowel telefonisch als via de mail of face to face?
 • Ben je nieuwsgierig hoe het achter de schermen werkt bij een NGO?
 • Heb je affiniteit met het werk van Plan als ontwikkelingsorganisatie?
 • En ben je ook nog eens op zoek naar een leuke stage?

Laat dan wat van je horen, want Plan is op zoek naar een stagiair die het Cycle for Plan team komt versterken. Als stagiair eventmanagement op de afdeling marketing en fondsenwerving werk je direct samen met collega’s uit het team van Cycle for Plan. Je houdt je bezig met het realiseren van het fondsenwervende fietsavontuur ‘Cycle for Plan’ dat plaatsvindt in Vietnam, Malawi en Nicaragua. Daarnaast werk je aan het uitbreiden en professionaliseren van dit concept en de bijbehorende klant contact strategie.

Over Plan

Wereldwijd groeien miljoenen kinderen op in armoede. Ontwikkelingsorganisatie Plan zet zich al 76 jaar in voor deze kinderen, met het accent op meisjes. In 54 landen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika worden projecten uitgevoerd om de kansen van kinderen te verbeteren. Plan zorgt ervoor dat kinderen in een veilige omgeving kunnen opgroeien, dat er gezondheidszorg is, dat ze naar school kunnen en dat ze de kans krijgen op een hoopvolle toekomst. Uitganspunt voor het werk van Plan is het VN-verdrag voor de Rechten van het Kind.

Specificatie van je werkzaamheden

 • Meedenken en –werken aan nieuwe opzet van de klant contact strategie
 • Voorbereiden en organiseren van acties en evenementen
 • Bijdragen aan evaluaties en de voortgang en verbetering van ‘Cycle for Plan’
 • Voeren van diverse vormen van overleg. Je bent de contactpersoon voor vrijwilligers, medewerkers, sponsors en externe relaties.
 • Online trends en ontwikkelingen bijhouden
 • Ondersteunen/assisteren van het hele ‘Cycle for Plan’ team

Je bent als stagiair erg betrokken bij het hele ‘Cycle for Plan’ team. Daarnaast leer je als stagiair niet alleen over het managen van evenementen. Je leert veel over andere vormen van marketing en fondsenwerving en werkt nauw samen met de afdeling Communicatie.

Over de begeleiding

Plan werkt volgens het principe ‘het nieuwe werken’ dus je hebt de mogelijkheid om je werktijden zelf in te delen (in overleg met het team). Je moet zelfstandig kunnen werken maar er is altijd iemand beschikbaar om vragen aan te stellen, ook als je thuis aan het werk bent.
Wekelijks hebben we een overleg, waarin de voortgang van de werkzaamheden, eventuele knelpunten en begeleiding worden besproken.

Stageperiode

Er is een stageplaats beschikbaar vanaf begin juni voor een periode van minimaal 4 maanden (startdatum in overleg).

Plan biedt

Wij bieden tijdens je stage een informele en inspirerende stagetijd, waarin vooral veel te leren valt. Bovendien krijg je een marktconforme stagevergoeding en een werkplek op één van de mooiste plekken van Amsterdam (bij de Albert Cuyp markt).

Ben je geïnteresseerd? Leuk!

Voor vragen over deze functie kun je terecht bij Nedra Arsenovic, via nedra.arsenovic@plannederland.nl

Stuur je motivatiebrief en CV naar nedra.arsenovic@plannederland.nl
Wij hanteren de sluitingsdatum van 27 april 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, maar delen met je netwerk mag natuurlijk altijd!

Veiligheid van kinderen en jongvolwassenen is voor Plan Nederland essentieel. Plan Nederland accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze wervings- en selectieprocedures.

Plan Nederland

Plan International Nederland

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief