Nieuwsgierig, avontuurlijk en op zoek naar een mooie stage of zinvol vrijwilligerswerk? Beyond South America – een kleinschalig bemiddelingsbureau in vrijwilligerswerk en stages – helpt, koppelt en ondersteunt.

Beyond South America (BSA) bemiddelt voor projecten in Zuid-Amerika. Nee, niet voor de standaard vakantieoorden, maar voor landen waar méér kan. Via BSA kun je het prachtige Zuid-Amerika met hoge besneeuwde bergen, donkere jungles, bruisende steden, eindeloze stranden en een trotse bevolking leren kennen op een manier die bij jou past.

Beyond South America
Wij zijn een bedrijfje met grote dromen, en om deze dromen te verwezenlijken zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om vrijwilligerswerk duurzamer te maken. Hiervoor zullen we altijd op zoek gaan naar nieuwe partners en willen daarbij steeds weer andere doelgroepen aanspreken. BSA bestaat in dienst van Casa de la Alegria, een stichting in Cochabamba (Bolivia). Alle opbrengst van BSA gaat direct naar Casa de la Alegria.

Project

In Cochabamba zoekt het brandwondencentrum naar extra handen. Het centrum verzorgt met name kinderen die op de een of andere manier brandwonden hebben opgelopen. Ze krijgen gratis zorg en een revalidatieproces. Het centrum werkt grotendeels met vrijwilligers. Als je hier aan de slag gaat moet je stevig in je schoenen staan. Het is een aangrijpende doelgroep en je krijgt heftige dingen te zien. Maar het is ook een doelgroep die jouw hulp echt ontzettend hard kan gebruiken!

Vrijwilligers dragen de zorg voor een verscheidenheid aan taken, onder andere:

  • het verzorgen van brandwonden;
  • het opstellen van een persoonlijk revalidatieproces;
  • dagbesteding voor de kinderen.

Om verpleegkundige handelingen, zoals het verzorgen van wonden, te verrichten moet je bevoegd zijn.  Op basis van jouw vaardigheden kun je meer verantwoordelijkheden krijgen.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Laurie IJzerman via info@beyondsouthamerica.org. Informatie over de kosten en voorwaarden vind je op: https://beyondsouthamerica.org. En wil je meer lezen over waar jouw geld aan gedoneerd wordt? Bezoek dan: casadelaalegria.nl. Graag zien we jouw berichtje tegemoet!

logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief