Ruim 11 jaar geleden richtte ASN Bank het platform Voor de Wereld van Morgen op. Vanuit Voor de Wereld van Morgen inspireren we mensen om steeds duurzamer te worden. Daarnaast zetten we (startende) duurzame ondernemers in de spotlights en helpen we hen groeien. Dan doen we onder andere door het organiseren van de ASN Bank Wereldprijs waar eerder al Seepje, Yoni, Fairphone, Somnox en vele anderen aan deelnamen. Voor de editie van 2020 zoeken we een stagiair(e) die ons helpt om ook van deze editie een groot succes te maken!

De ASN Bank Wereldprijs is een intensief traject voor startende duurzame ondernemers. Het omvat training, coaching, publiciteit en kans op een startkapitaal van maximaal 30.000 euro. Als stagiair help je mee om de Wereldprijs tot een succes te maken en ondersteun je bij de andere werkzaamheden die het platform met zich meebrengt. Het is een stageopdracht met veel variatie, waarvoor we zowel creativiteit als goede communicatieve vaardigheden vragen.

Wat ga je concreet doen?

   • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de deelnemende bedrijven of initatiefnemers.
   • Je bent onderdeel van het team dat de aanmeldingen voor de ASN Bank Wereldprijs beoordeelt.
   • Je helpt bij de allround organisatie van de ASN Bank Wereldprijs, denk aan het uitvoeren van de trainingsdag, pitches en de spetterende finale.
   • Je denkt mee over de marketingcampagne voor de ASN Bank Wereldprijs en voert deze mede uit.
   • Je gaat contacten aan met (potentiële) deelnemers en onderhoudt deze.
   • Je schrijft blogs over duurzame innovaties en ondernemers.

Wat vragen wij?

   • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in de richting van communicatie, marketing, journalistiek, bedrijfskunde, duurzaamheid of milieu.
   • Je kunt erg goed plannen en organiseren.
   • Je bent nieuwsgierig, accuraat en kritisch.
   • Je steekt graag de handen uit de mouwen en hebt een flexibele werkhouding.
   • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
   • Uiteraard heb je affiniteit met duurzaamheid.

Wat krijg je van ons?

Een uitdagende stageplaats, een interessant netwerk in de duurzame sector en de kans om werkervaring op te doen bij ASN Bank. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om voorbij de grenzen van je eventuele stage-opdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke vergoeding.

Wanneer en waar?

De stage start bij voorkeur begin augustus en duurt tot half december 2020, je werkplek is het ASN Bank kantoor in Den Haag. Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk 29 mei. Laat je motivatie en cv achter via deze link, dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Milou Posthumus via 070-356 93 67 of stuur een e-mail naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl

asnbank1

ASN Bank

ASN Bank is de klimaatbank van Nederland die bankiert met respect voor mens, dier en natuur. Daarnaast dragen we ook op andere manieren bij …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief