Wil jij een kleine stichting helpen met het maken van social media content? Word je blij van het maken van posts en heb je een uur of twee/drie per week tijd? Kom ons dan voor een bepaalde periode ondersteunen met het maken van content voor verschillende kanalen en indien mogelijk/gewenst bij andere gerelateerde kleine klussen. Help ons kinderen en jongeren in Bolivia ondersteunen aan een betere toekomst!

Over Casa de la Alegría

Casa de la Alegría is een jonge, enthousiaste organisatie die jongeren in Cochabamba, Bolivia, helpt meer zelfvoorzienend te worden. Hieraan werken we door het ontwikkelen van sociaal-emotionele vaardigheden bij en met de kinderen. Agressiebeheersing, zelfvertrouwen opbouwen en zelfredzaamheid stimuleren zijn enkele thema ́s waar we mee werken. We hebben een hart voor ontwikkelingssamenwerking en hebben de visie dat ontwikkelingsprojecten moeten ontstaan vanuit de vraag van de lokale samenleving. Wij werken dus mét, in plaats van alleen vóór onze doelgroep.

De baan

De baan/klus die wij je bieden is tijdelijk. Als social media content maker houd je je bezig met het zoeken van geschikte foto´s, artikelen, uitspraken, evenementen en andere content die enerzijds ons bestaande publiek op de hoogte houdt en anderzijds nieuw publiek aantrekt. Met de coördinatrice van de stichting zal je je doelen en plannen maken en overleggen. Er is veel vrijheid voor jouw eigen inbreng en flexibiliteit in het aanpassen van de doelen en werkwijze.

Functie-eisen

  • Enthousiast en zelfstandig;
  • Ervaring met het zoeken van content;
  • Flexibele instelling;

Dit bieden we jou

De kans om in een jonge organisatie actief betrokken te zijn en een rol te spelen in de realisatie van onze doelen. Met begeleiding zullen we je ondersteunen in de uitvoering van je werk. Tevens bieden we je veel vrijheid in het aandragen en uitwerken van jouw ideeën.

Meer informatie

Wil je bij ons aan de slag? Neem dan contact op met Véronique Everts via veronique@casadelaalegria.nl. Meer informatie over Casa de la Alegría vind je op casadelaalegria.nl. Graag zien we jouw motivatie + cv tegemoet.

logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief