Run je eigen sociale onderneming!

 

Ben jij op zoek naar een toffe uitdaging naast je studie waarbij je niet alleen je eigen onderneming kan opzetten maar ook positieve impact kan maken op je omgeving? Dan ben je bij Enactus Utrecht aan het juiste adres! Enactus Utrecht is dé studentenorganisatie voor sociaal en duurzaam ondernemerschap. Met het runnen van je onderneming pak je sociale, economische en ecologisch problemen aan in Utrecht. Naast dat je 8-10 uur per week aan de slag gaat met je eigen onderneming, ontwikkel je je bij Enactus Utrecht door middel van maandelijkse trainingen en workshops die worden afgesloten met een gezellige borrel. Zo krijg je de kans een eigen sociale en duurzame onderneming te runnen, positieve impact te maken en een professioneel netwerk op te bouwen naast je studie. Studenten van alle studierichtingen en achtergronden zijn welkom.

 

“Bij Enactus ontwikkel je je tot een ondernemende en verantwoorde leider, voor een eerlijke en duurzame wereld”

 

Enactus Utrecht is onderdeel van een internationaal netwerk met ruim 1700 teams en 4200 ondernemingen, verspreid over 36 landen. Onze leden zien uitdagingen in maatschappelijke problemen en zetten ondernemerschap in om deze aan te pakken, zodat een betere en duurzamere wereld mogelijk wordt gemaakt. Daarmee werken we mee aan de Sustainable Development Goals. Onze leden worden ondersteund door een zeskoppige bestuur, Utrechtse onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven. Daarnaast volgen ze een passend leertraject waar persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat. Meer weten? Ga dan naar enactusutrecht.nl!

Enactus – goed

Enactus Netherlands

“Wij geloven dat een duurzame en eerlijke wereld voor iedereen begint bij jezelf. Wij geloven in empathie, lef en ondernemerschap. Daarom …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief