Casa de la Alegría zoekt een SEO-talent! Wil jij je skills gebruiken om onze website een boost te geven en je zo inzetten voor een betere wereld? Dan is dit dé klus voor jou!

Over Casa de la Alegría
Casa de la Alegría is een jonge ontwikkelingshulporganisatie die zich inzet voor jongeren in Cochabamba, Bolivia. Op basis van projecten die gegrond zijn in een samenwerking met de lokale bevolking, ondersteunen we de jongeren in het ontwikkelen van sociaal-emotionele vaardigheden, met als doel hen te helpen meer zelfvoorzienend te worden. Door middel van creatieve therapie werken we met hen aan o.a. agressiebeheersing en het opbouwen van zelfvertrouwen. Naast Casa de la Alegría hebben we ook een bemiddelingsbureau en een talenschool gevestigd in Cochabamba. Zo proberen we ervoor te zorgen dat de stichting zich op een duurzame manier blijft ontwikkelen.

De Functie
Om ons in te kunnen blijven zetten voor de jongeren in Cochabamba, is het belangrijk dat Casa de la Alegría op de kaart gezet wordt en dat haar bekendheid blijft groeien. Hiervoor is de optimalisatie van het bereik van onze website ontzettend belangrijk. Ben jij iemand die groeikansen weet te vertalen naar een operationeel beleid? Dan zoeken wij jou!

Functie-eisen
–          Kennis van de laatste trends binnen het SEO- vakgebied;
–          Enthousiasme voor ons doel;
–          Een professionele en proactieve houding

Dit bieden wij jou
We bieden je de kans om gedurende een korte periode actief betrokken te worden bij onze organisatie. Je maakt onderdeel uit van een team met een groot hart voor de stichting en de jongeren van Cochabamba. Omdat het een eenmalige klus betreft, krijg je de vrijheid om je eigen invulling aan het project te geven. We zijn echter ook een organisatie waarin communicatie voorop staat, dus uiteraard word je ondersteund waar dat nodig is. Ben jij enthousiast over deze leerzame kans om onze stichting naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Laurie IJzerman via laurie@casadelaalegria.nl. Meer informatie vind je op casadelaalegria.nljuntucha.org en beyondsouthamerica.org. Graag zien we jouw motivatie + cv tegemoet.

logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief