De VPRO wil een inclusieve organisatie zijn, die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken.

Ben je die ambitieuze financial die medeverantwoordelijk wordt voor de financiële administratie van de VPRO en HUMAN en die veelvuldig contact heeft met verschillende stakeholders? Lees dan verder! Wij zijn per direct op zoek naar een

senior medewerker financiële administratie
(32/36 uur per week)

Wie zijn wij?
De afdeling F&EO (financiële en economische ontwikkeling) is verantwoordelijk voor de controle op en de uitvoering van de planning- en verantwoordingscyclus. We zorgen voor de registratie en verslaglegging van alle financiële stromen binnen de VPRO en HUMAN. We verzorgen de salarissen van medewerkers en de betalingen van de facturen van freelancers.

Je wordt onderdeel van een team dat bestaat uit een hoofd F&EO, een hoofd financiële administratie, medewerkers crediteuren- en debiteurenadministratie, medewerkers salarisadministratie, de honorariumadministrateur en de medewerker financiële administratie leden en abonnees.

Wat ga je doen?
Als senior medewerker controleer je de financiële administratie met de interne en externe informatiestromen en sluit je deze aan. Hiertoe heb je onder andere contact met de NPO. Je controleert en verzorgt (mede) de financiële administratie. Ook werk je samen met onze producers om de eindafrekeningen op te maken van projecten die door fondsen gefinancierd zijn. Daar waar nodig maak je stakeholders attent op de noodzakelijke Europese aanbestedingen. Het beheer van het handboek AO/IC (administratieve organisatie/interne controle) zit tevens in je takenpakket, je controleert en stemt de processen af met de betrokken collega’s uit alle lagen van de VPRO en HUMAN.

“Op een dynamische afdeling wacht een uitdagende, leuke, interessante baan op je, die je brengt naar alle afdelingen van de VPRO en HUMAN. Of het nou Media, het restaurant of ICT is”.

Wie ben jij?
Een opgewekte collega met liefde voor details!

Je beschikt over

  • Een HBO werk- en denkniveau en je hebt enkele jaren ervaring in de financiële administratie;
  • Een zakelijke, zorgvuldige en oplossingsgerichte houding;
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Kennis van Navision is een pré, evenals ervaring in de financiële stromen van de NPO.

Wat bieden we?
Een leuke baan met een betrokken collega’s voor in eerste instantie een jaar met mogelijkheid tot verlenging. Het bruto salaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring en bedraagt minimaal € 2.732,- en maximaal € 4.166,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het omroeppersoneel, waaronder 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarsuitkering.

Informatie of meteen reageren?
VPRO stelt inhoud en vakmanschap voorop. Onze vacatures staan dan ook open voor elke kandidaat die zich in de vacature herkent. Iets voor jou? Reageer dan direct en stuur ons je motivatie met CV uiterlijk 29 augustus 2021 via de sollicitatiebutton op vacatures.vpro.nl.

Voor vragen over de functie of meer informatie kun je contact opnemen met Michel Koot, hoofd F&EO, via m.koot@vpro.nl.

 

 

vpro-goed

VPRO

De VPRO is een creatieve publieke mediaorganisatie die met inhoudelijk verdiepende programma’s en intelligent vermaak grenzen verkent. …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief