Gered Gereedschap steunt (leerling) vakmensen in ontwikkelingslanden met kennis, kunde en middelen. De juiste gereedschappen en machines, een gedegen vakopleiding en verdere begeleiding naar en op het werk zijn daar onderdeel van. Het geeft vakmensen de kans om een zelfstandig bestaan op te bouwen als bijvoorbeeld timmerman, automonteur of kleermaker op te bouwen. Zo pakken we al 36 jaar armoede duurzaam aan en dat werkt.

Het netwerk van Gered Gereedschap in Nederland bestaat uit 350 inzamelpunten en 25 werkplaatsen waar zo’n 500 vrijwilligers actief zijn.

Voor diverse werkplaatsen door heel Nederland zijn we op zoek naar:

Naaimachinereparateur (m/v)

Wat kun je verwachten?
In de werkplaatsen van Gered Gereedschap worden de ingezamelde gereedschappen en naaimachines geselecteerd, opgeknapt en gereedgemaakt voor transport naar vakscholen en startende ondernemers in Afrika. Als Reparateur Naaimachines helpt je mee om de binnengekomen naaimachines na te kijken en op te knappen zodat ze weer helemaal klaar zijn voor een 2eleven. Het gaat daarbij om handnaaimachines, trapnaaimachines en elektrische naaimachines.

Wie zoeken we?
Gemotiveerde vrijwilligers met 2 rechterhanden. Als Reparateur Naaimachines krijg je een gedegen inwerkprogramma, heldere uitleg en voldoende handvatten om het werk bij ons tot een succes te maken. Mocht je ervaring hebben met het opknappen van naaimachines dan is dat mooi meegenomen. Is dit niet het geval, dan is dat ook niet erg, dan leren we je dat gewoon. Werkdagen en werktijden worden altijd in overleg bepaald en verschillen per werkplaats.

Wat krijg je terug?
Gered Gereedschap is een vrijwilligersorganisatie met een prettige, informele werksfeer en gemotiveerde vrijwilligers. Met z’n allen zetten we ons met veel enthousiasme in voor ons gezamenlijke doel: een verhoogde kans op een beter leven van vaklieden in Afrika. Er heerst een prettige sfeer waar ruimte is voor overleg en initiatief.

Doe je mee?
Wil je deel uitmaken van ons team? Of wil je meer informatie? Stuur even een mailtje naar pr@geredgereedschap.nl dan helpen we je verder.

groen_8

Dienstencentrum Gered Gereedschap

Ieder jaar levert Gered Gereedschap 100.000 stuks opgeknapt gereedschap, dat zijn zo’n 10 zeecontainers vol, aan gemiddeld 80 technische …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief