verbindt jongeren met projecten voor een eerlijke wereld
betaalde functie, 28 uur per week, dynamisch 

Dit is een functie voor een ambitieuze idealist met een focus op resultaat.
Onze nieuwe relatiebeheerder beheert en ontwikkelt de samenwerking met onze partners; streeft met hen naar een eerlijke wereld; werft en begeleidt (groepen) jongeren; produceert werkvakanties; maakt levens-veranderende ervaringen mogelijk; gaat er helemaal voor.

De functie

Dit is een functie voor een ambitieuze idealist met een focus op resultaat. Onze nieuwe relatiebeerder beheert en ontwikkelt de samenwerking met onze partners in de wereld. Samen met hen bereid je werkvakanties voor, waarbij “op weg zijn naar een eerlijke wereld, samenwerken, samen leren en elkaar inspireren” centraal staan. Je beheert en ontwikkelt een relatienetwerk in Nederland, b.v. in kerken, scholen en verenigingen, waar je jongeren voor de werkvakanties weet te werven. Je bent verantwoordelijk voor de werkvakanties en je zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. (Groepen) reizigers begeleid je vanaf de eerste interesse in een werkvakantie tot en met de evaluatie. Jouw doel is jongeren te enthousiasmeren voor onze werkvakanties en hiermee onze partners te steunen in hun missie.

Je drive

Je bent Christen en ziet het bijbelse ‘heb je naaste lief als jezelf’ als leidraad voor je leven. Je geloof weet je op een natuurlijke manier te verbinden met je dagelijkse leven. Je hebt feeling met jongeren en wilt graag bijdragen aan hun ontwikkelen. Je hebt uitgebreide reiservaring, hebt armoede / onrecht van dichtbij gezien en dat raakt je. Je bent gemotiveerd om te werken aan een eerlijke wereld en daarin laat je je niet makkelijk stoppen.

Je profiel

Je treedt mensen met respect tegemoet. Je hebt een stevige persoonlijkheid en mensen weten snel wat ze aan je hebben. Je bent ondernemend van aard en resultaatgericht. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen, feedback geven en ontvangen vind je belangrijk. Je hebt een netwerk onder jongeren of jeugdleiders dat relevant is voor onze missie. Je bent uitstekend in staat jeugdleiders en (groepen) jongeren te enthousiasmeren. Je kent en waardeert de verschillende kerken in Nederland. Je spreekt goed Engels en kunt intercultureel overleggen. Je hebt HBO werkniveau en hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring.

Over Livingstone

Livingstone en de lokale partners werken met het christelijk geloof als basis. Het bijbelse ‘heb je naaste lief als jezelf’ en de ‘zorg voor de schepping’ zijn onze drijfveren. Wij geloven dat ieder mens tot zijn recht komt door respectvol met de ander, de aarde en met God om te gaan. We vinden het belangrijk oog te hebben voor mensen die het moeilijk hebben. Tijdens de werkvakanties zoeken we altijd gelijkwaardig contact: van mens tot mens, van hart tot hart. Samenwerken, samen leren, elkaar inspireren en op weg zijn naar een eerlijke wereld staan centraal. Het is steeds weer verrassend hoeveel je met elkaar kunt bereiken.

Het team

Met passie en professionaliteit maken we onze werkvakanties. Oprechte betrokkenheid en optimale inzet voor onze deelnemers en voor onze partners in de wereld vinden we belangrijk. De kenmerken van ons team zijn integriteit, collegialiteit, vrijheid, verantwoordelijkheid, open feedback en humor.

De randvoorwaarden

Je werkplek bevindt zich in het kantoor in Amersfoort (bij het station). Je werkt met moderne middelen. De werktijden zijn wisselend, met regelmaat werk je in avonden en weekenden. Werkbezoeken in Nederland en het buitenland zijn onderdeel van het werk. De functie is ingeschaald in schaal 7 van CAO-Sociaal werk.

Reageren

Wanneer deze functie uitstekend bij je past, nodigen we je uit om te solliciteren. Stuur daarvoor een korte, heldere motivatiebrief en je CV per email (info@lst.nl) aan Livingstone, t.a.v. Steffen Barentsen. Je kunt reageren tot en met 28 februari 2020. Er wordt telefonisch geen toelichting gegeven op de vacature. De eerste gesprekken vinden plaats op 6 maart.

livingstone

Livingstone

In het kort   Livingstone: Together for a better world Ons doel: mensen van hart tot hart met elkaar verbinden en zo de wereld mooier …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief