Gered Gereedschap is een landelijke vrijwilligersorganisatie die gebruikt gereedschap inzamelt, opknapt en op aanvraag verstuurt naar technische scholen en startende ondernemers in Afrika. Jaarlijks ondersteunen we zo ruim 4000 jonge mensen op weg naar zelfredzaamheid.

het Landelijk Bureau in Amsterdam waar dagelijks zo’n 3 – 6 mensen aanwezig zijn zoeken we:

Projectvrijwilliger m/v 4 tot 12 uur per week

Wat houdt dit in:
Je correspondeert met de aanvragende organisaties uit Afrika, beoordeelt projectaanvragen, verzorgt de administratieve behandeling. Tevens zorg je dat er feed-back komt van projecten waar het gereedschap al naartoe is gestuurd. Je maakt deel uit van een enthousiaste groep vrijwilligers waarbij je eigen inbreng zeer op prijs wordt gesteld.

Wie zoeken wij?
Je bent een leuk en enthousiast mens met het hart op de goede plaats. Je beschikt over voldoende communicatieve vaardigheden in de Engelse, basisvaardigheid van Nederlandse taal en je kunt overweg met computers (Office). Je bent bereid om je voor minimaal één jaar aan de Stichting te verbinden (het liefst langer natuurlijk).

Wat bieden wij?
Wij bieden een kans om zinvol werk te verrichten en de wereld een stukje mooier te maken! Daarnaast krijg je praktijkervaring op het terrein van ontwikkelingssamenwerking in Afrika en Nederland. Ongetwijfeld doe je veel nieuwe contacten op. Je gaat aan de slag in een leuke werkomgeving op het WG terrein in hartje centrum van Amsterdam. Je kunt je eigen tijd in belangrijke mate zelf indelen. Oud en jong werkt bij ons goed samen en alle leeftijden zijn welkom!

Heb je interesse stuur dan stuur een korte motivatie en CV per mail naar vacature@geredgereedschap.nl. Wil je meer informatie neem dan contact op met René Rutte, teamleider Projecten (rene@geredgereedschap.nl). Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

groen_8

Dienstencentrum Gered Gereedschap

Ieder jaar levert Gered Gereedschap 100.000 stuks opgeknapt gereedschap, dat zijn zo’n 10 zeecontainers vol, aan gemiddeld 80 technische …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief