Bij JINC vinden wij het belangrijk dat ieder kind in Nederland dezelfde kansen krijgt. Als projectondersteuner vergroot jij onze impact door via onze projecten honderden kinderen, scholen en bedrijven met elkaar te verbinden.

20 uur, januari 2022

Dit ga je doen

Projectondersteuners hebben een divers takenpakket. Je bent zowel planner en organisator, als werver én een administratief talent. Je zorgt ervoor dat bedrijven en scholen zijn voorbereid op onze projecten en stuurt ze de juiste informatiepakketten. Ook verwerk je evaluaties van scholen en bedrijven in ons CRM systeem. Je bent verbonden aan het project ‘Sterk Techniek Onderwijs’ en gaat op zoek naar bedrijven in de sector Techniek. Na een middag flink doorbellen haal je twee nieuwe bedrijven binnen die graag meedoen aan het project Bliksemstage. 

Zo ziet je werkdag er straks uit

Je komt binnen, pakt koffie, en terwijl je bijpraat met collega’s maak je briefingspakketten klaar en zorg je voor een goede administratieve afhandeling. Dan pak je de telefoon en bel je een van onze aangesloten trainers of bedrijven, bijvoorbeeld om een briefing te geven of juist te evalueren hoe een project is verlopen. Je opent je laptop en mailt bevestigingen, herinneringen en evaluaties naar bedrijven en scholen. Tot een van je collega’s je roept om bij te springen bij het plegen van acquisitie naar aanleiding van de bijeenkomst van vorige week. Daarna werk je ons CRM systeem bij en je bedenkt ter plekke een betere manier om de gegevens te verwerken.

Dit neem je mee

 • Je bent proactief, zelfstandig en nauwkeurig.
 • Je hebt commerciële en projectmatige werkervaring.
 • Je bent organisatorisch en communicatief sterk en kunt overweg met uiteenlopende gesprekspartners.
 • Je bent bevlogen en wil je graag inzetten voor een maatschappij waarin ieder kind kansen krijgt – ongeacht hun sociaaleconomische of culturele achtergrond.
 • Je woont in (de buurt van) Leeuwarden.
 • Het spreken van de Friese taal is een pre.

En dit krijg je van ons

 • Een baan van 20 uur met impact in een inclusieve organisatie.  
 • Ondersteuning bij je ontwikkeling, door middel van diverse trainingen zoals gesprekstechnieken, time management en acquisitie.
 • JINC volgt de cao Sociaal Werk met een inschaling in schaal 5 (€ 2.501 bruto per maand op basis van 36 uur) en een goed pensioen.
 • De cao hecht veel waarde aan flexibiliteit. Het individuele keuzebudget (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,4%) kan naar behoefte worden ingezet in de vorm van tijd of geld. Daarnaast bieden we een loopbaanbudget.
 • Een tijdelijk contract met intentie tot verlenging.

Enthousiast?

Kan je niet wachten om je steentje bij te dragen aan de missie van JINC? 

Solliciteer zo snel mogelijk via de actieknop rechts op de vacaturepagina van onze website. 

Vanwege de AVG kunnen we geen sollicitaties beoordelen die op andere manieren bij ons binnenkomen dan via ons sollicitatieportaal.

Meer weten over de functie? Neem contact op met ons op.

Contactpersoon: Bianca Joustra

E-mail: bakkerman@jinc.nl

Om je privacy te waarborgen kunnen we geen sollicitaties beoordelen die op andere manieren bij ons binnenkomen dan via dit sollicitatieportaal. 

We sluiten de vacature op 5 december. 

 

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem contact op met het HR-team

Als medewerker van JINC moet je een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen, de kosten hiervoor worden vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over JINC

Bij JINC vinden we dat elk kind een eerlijke kans verdient. Voor kinderen die opgroeien in een omgeving met minder rolmodellen is het echter moeilijk om een goede start op de arbeidsmarkt te maken. Daarom helpen wij jongeren van 8 tot 16 jaar met een beroepsoriëntatie op de werkvloer, het aanleren van (sociale) vaardigheden en workshops over ondernemerschap.

JINC is een landelijke non-profit organisatie met ruim 140 medewerkers. Zo’n 1300 bedrijven maken onze projecten mogelijk met (financiële) ondersteuning en het vrijwillig beschikbaar stellen van medewerkers, bijvoorbeeld als trainer of coach. Zo bereiken we jaarlijks ruim 65.000 basis-, praktijk- en vmbo-leerlingen uit Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Flevoland, Groningen, Haaglanden, Kennemerland, Leeuwarden, Leiden, Oost-Brabant, Rotterdam – Rijnmond, Tilburg, Utrecht, Zaanstad en Zuid-Limburg.

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief