Bij JINC vinden wij het belangrijk dat ieder kind in Nederland dezelfde kansen krijgt. Als projectmedewerker vergroot jij onze impact door via onze projecten honderden kinderen, scholen en bedrijven met elkaar te verbinden.

32 uur

Dit ga je doen

Projectmedewerkers bij JINC hebben diverse verantwoordelijkheden. Als accountmanager ben jij het gezicht van JINC naar jouw contactpersonen bij bedrijven en scholen, en onderhoud je deze relaties. Als planner en organisator zorg je dat bedrijven en scholen goed zijn voorbereid op onze projecten. En als werver zorg jij ervoor dat nieuwe bedrijven en scholen partner worden van JINC.

Zo ziet je werkdag er straks uit

Je begint de dag bij de bakker op de hoek, waar je hun eerste Bliksemstage bijwoont. Dit bedrijf heb je vorige maand zelf binnengehaald. Je kijkt mee naar het programma zodat je na afloop feedback kan geven en de relatie kan versterken: wie weet is dit een partner voor JINC? Terug op kantoor kruip je achter je laptop voor de projectplanning voor de komende maand. In CRM bekijk je welke scholen er meedoen en welke trainers je nog moet bellen om het programma mee door te nemen. Na schooltijd bel je twee scholen om een Bliksemstage van eerder in de week te evalueren.

Dit neem je mee

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt commerciële en projectmatige werkervaring.
 • Je bent organisatorisch en communicatief sterk en kunt overweg met uiteenlopende gesprekspartners.
 • Je bent flexibel, nauwkeurig, gestructureerd en verbind graag mensen met elkaar.
 • Je bent bevlogen en wil je graag inzetten voor een maatschappij waarin ieder kind kansen krijgt – ongeacht hun sociaaleconomische of culturele achtergrond.
 • Je woont bij voorkeur in de regio Oost-Brabant (Den Bosch of Eindhoven)

En dit krijg je van ons

 • Een baan met impact in een inclusieve organisatie binnen de non-profit sector, vanuit locatie Den Bosch
 • Ondersteuning bij je ontwikkeling, door middel van trainingen op het gebied van time management en acquisitie.
 • JINC volgt de cao Sociaal Werk met een inschaling in schaal 7 (€ 2.501 bruto per maand op basis van 36 uur) en een goed pensioen.
 • De cao hecht veel waarde aan flexibiliteit. Het individuele keuzebudget (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,4%) kan naar behoefte worden ingezet in de vorm van tijd of geld. Daarnaast bieden we een loopbaanbudget.
 • Een halfjaarcontract met de intentie tot verlenging.

Enthousiast?

Kun je niet wachten om je steentje bij te dragen? Stuur je CV en korte motivatiebrief in via sollicitatie@jinc.nl. De vacature sluit op 9 mei.

Heb je nog vragen over de vacature, neem dan contact op met Fred Bax, vestigingsmanager JINC Oost-Brabant, via fbax@jinc.nl.

Het maken van een casus is onderdeel van het selectieproces. Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over JINC

Bij JINC vinden we dat elk kind een eerlijke kans verdient. Voor kinderen die opgroeien in een omgeving met minder rolmodellen is het echter moeilijk om een goede start op de arbeidsmarkt te maken. Daarom helpen wij jongeren van 8 tot 16 jaar met een beroepsoriëntatie op de werkvloer, het aanleren van (sociale) vaardigheden en workshops over ondernemerschap.

JINC is een landelijke non-profit organisatie met ruim 120 medewerkers. Zo’n 1300 bedrijven maken onze projecten mogelijk met (financiële) ondersteuning en het vrijwillig beschikbaar stellen van medewerkers, bijvoorbeeld als trainer of coach. Zo bereiken we jaarlijks ruim 65.000 basis-, praktijk- en vmbo-leerlingen uit Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Flevoland, Groningen, Haaglanden, Kennemerland, Leeuwarden, Leiden, Oost-Brabant, Rotterdam – Rijnmond, Tilburg, Utrecht, Zaanstad en Zuid-Limburg.

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief