Young in Prison zoekt een projectmedewerker voor de ondersteuning van onze internationale projecten.(Vacancy also in English)

YiP_werving_yipinternational

Projectmedewerker YiP International 
12 uur per week (dienstverband of ZZP)

Over Young in Prison
YiP is een internationale NGO die jongeren in contact met de wet helpt om positief bij te dragen aan de samenleving. Dit doen wij door middel van creatieve en sportieve workshops waarin gewerkt wordt aan de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Ook hebben wij een Mentorprogramma waarin ongeveer 25 vrijwilligers jongeren begeleiden die vrijkomen. In het Youthlab traint YiP jongeren binnen en buiten de instelling om medewerkers in de jeugdstrafrechtketen te coachen en te adviseren.

Dit doen wij niet alleen in Nederland. Wij werken ook samen met internationale partners om projecten gericht op jongeren in conflict met de wet in andere landen te ontwikkelen en uit te voeren. Momenteel heeft YiP lopende projecten  in Albanië, Kosovo, België en Italië, en zitten wij in de opstartfase van twee nieuwe Europese projecten. Wij trainen onze internationale partners, begeleiden hen in de ontwikkeling en uitvoering van activiteiten met/voor (ex) gedetineerde jongeren en werken samen met hen aan internationale systeemverandering.

Voor onze internationale activiteiten zoeken wij een projectmedewerker die de projectcoördinator gaat ondersteunen bij de coördinatie van onze internationale projecten.

Taken en verantwoordelijkheden:

Je biedt ondersteuning bij de coördinatie van meerdere projecten tegelijk.  Daarom is het belangrijk dat je goed overzicht kunt houden en secuur werkt. Je plant en faciliteert projectbijeenkomsten met partners, tijdens de bijeenkomsten maak jij de notulen en na afloop zorg je voor een soepele navolging van de gemaakte afspraken. Je zorgt er samen met de projectcoördinator voor dat de projecten volgens planning worden uitgevoerd, onderhoudt contact met verschillende, internationale projectpartners en draagt bij aan het samenstellen van rapportages en interne/externe communicatie over de projecten.

Je herkent je in de volgende kenmerken en vaardigheden:

  • Zelfstandigheid en gestructureerd
  • Je kunt goed overzicht houden
  • Goede communicatie skills; je kunt je verhouden tot verschillende (internationale) partijen en kunt relaties goed beheren
  • Je kunt goed overweg met Excel, Word en Google Docs Probleemoplossend vermogen Flexibiliteit en stressbestendigheid Een positieve en verbindende instelling

Profiel:

  • Relevante HBO/WO-opleiding
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Goede administratieve en organisatorische vaardigheden
  • Uitstekende beheersing van het Engels, zowel in woord als geschrift, is essentieel
  • Ervaring met het coördineren van (internationale) projecten is een pré
  • Affiniteit met het werk en de doelstellingen van YiP

Arbeidsvoorwaarden

YiP salarieërt volgens de CAO Sociaal Werk, deze functie valt in schaal 6 met een bruto maandsalaris tussen € 2.291,- en € 3.279,- obv 36 uur afhankelijk van ervaring. Je aanstelling is in ieder geval tot en met 31 december 2021, verlenging is mogelijk bij goed functioneren en voldoende financiering. Je werkt deels vanuit huis, deels vanaf kantoor (Westerpark). Je ontvangt 25 verlofdagen per jaar obv fulltime dienstverband. Verder ontvang je reiskostenvergoeding, een laptop en mobiele telefoon om je werk/privé balans te waarborgen.

YiP streeft naar een kantoorteam dat de diversiteit van de jongeren en partners waarmee we werken weerspiegelt. Alle aanmeldingen worden gelijk en inhoudelijk behandeld.

Jouw sollicitatie ontvangen we graag vóór 21 juni 2021 09:00 uur op info[@]younginprison.org o.v.v. ‘Projectmedewerker Internationaal’. De gesprekken zullen op donderdag 24 juni worden gehouden. Heb je nog vragen? Neem contact op met Barbara de Meijere via barbara[@]younginprison.org

YoungInPrison_400px

Young in Prison

De Kempenaerstraat 11-B
1051 CJ Amsterdam
Netherlands

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief