Wil jij ervaring opdoen binnen een maatschappelijke organisatie? Wil jij bijdragen aan impactvolle projecten waarin kinderen en jongeren hun talenten ontdekken en zich inzetten voor hun omgeving? Heb jij daarnaast affiniteit met maatschappelijke thema’s als burgerschapsvorming, talentontwikkeling en kansengelijkheidDan zoeken wij jou! Voor ons team in Rotterdam zijn wij per 1 augustus op zoek naar een  

PROJECTMEDEWERKER

16 uur per week

WAT GA JE DOEN?

Als projectmedewerker ondersteun je het team bij het verbinden van verschillende partners (studenten, scholen en maatschappelijke organisaties) en het creëren van de randvoorwaarden voor de uitvoering van de Move-projecten. Je draagt onder andere zorg voor de communicatie via socialmediakanalen, je bent verantwoordelijk voor de projectadministratieen je begeleidt de studentvrijwilligers in het draaien van de projecten Samen met het team ben je het visitekaartje van Move in Rotterdam. 

WIE BEN JIJ?

Je hebt affiniteit met kinderen en jongeren. Samenwerking zie jij als voorwaarde voor succes. Je bent creatief en durft jouw ideeën in te brengen in het team. Je bent iemand die zegt wat je doet en doet wat je zegt. 

WAT BRENG JE MEE?

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal 
  • Kennis van verschillende socialmediakanalen 
  • Je bent woonachtig in de regio Rijnmond 
  • Je bent bekend met de stad Rotterdam en omgeving 
  • Je hebt kennis van of ervaring met projecten in kwetsbare wijken 

WIE ZIJN WIJ?

Move zet zich in voor kansengelijkheid in onze samenleving. Wij organiseren  maatschappelijke projecten voor kinderen en jongeren. De kinderen worden in onze projecten gekoppeld aan studenten en young professionals die helpen bij het uitvoeren van de ideeën om de wijk een boost te geven. Door hen samen in actie te laten komen voor hun omgeving merken deze kinderen wat ze kunnen bereiken en welke impact ze op hun eigen leefomgeving kunnen hebben.  Binnen onze projecten staan de thema’s talentontwikkeling, burgerschapsvorming en verbinding centraal! 

WAT BIEDEN WIJ?

Je komt te werken bij een organisatie met maatschappelijk betrokken en bevlogen collega’s. Samen werken wij in verschillende steden aan mooie projecten die een positieve impact hebben op onze samenleving. Wij vinden het belangrijk om een kansrijke leer/werkomgeving te creëren waar mensen met verschillende achtergronden zich welkom voelen en de ruimte krijgen om hun capaciteiten te ontwikkelen. Samen met ons werk je aan je eigen ontwikkelplan. Daarbij krijg je de ruimte om met eigen ideeën te komen over hoe we nog meer impact kunnen maken. Je krijgt een marktconform salaris en we hebben een eindejaarsuitkering van 8,33%.  

MEER INFO & REAGEREN
Wil je meer informatie over deze functie? Stuur dan een email naar rotterdam@stichtingmove.nlWil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik op de button om naar de website te gaan en solliciteer daar voor 20 september 2021. 

move

Stichting Move

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief