Bij Stichting Nederlands Debat Instituut zijn we op zoek naar een projectmanager trainingen en jurycoördinator.

Full-time (36 uur) · Amsterdam

Over de rol

Als projectmanager trainingen ben je het eerste aanspreekpunt voor scholen die graag mee willen doen aan onze debatactiviteiten. Naast de landelijke debattoernooien die wij jaarlijks organiseren geven wij op alle onderwijslagen (basisschool, mbo, vmbo, havo/vwo) honderden trainingen in de klas en verzorgen tientallen docententrainingen op scholen in heel Nederland. De projectmanager is zowel verantwoordelijk voor de werving van deze scholen als voor het inplannen en organiseren van trainingen.

Een groot deel van de functie bestaat uit het enthousiasmeren van scholen om met debat aan de slag te gaan. Dit zijn zowel scholen die contact met ons opnemen, maar ook scholen die wij op eigen initiatief benaderen. Je plant daarnaast alle trainingen in en ondersteunt de (freelance) trainers in de voorbereiding. Je monitort de voortgang en kwaliteit van onze activiteiten door precies te weten wie waar op pad is en je houdt in de gaten of onze trainingen naar wens zijn geweest via evaluaties. Je werkt nauw samen met onze andere fulltime projectmanager trainingen.

Naast de werkzaamheden rondom de trainingen ben je als jurycoördinator verantwoordelijk voor de werving, binding en opleiding van onze vrijwillige juryleden. Dit betekent dat je zorgt voor voldoende en goed opgeleide juryleden die zich betrokken voelen bij onze debattoernooien. Je richt je hierbij op de werving van nieuwe juryleden, onderhoudt persoonlijk contact met de bestaande juryleden en zorgt dat ze zich gewaardeerd voelen. Je zorgt voor een goede planning van de juryleden op de toernooien en denkt na hoe we hen zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op hun rol.

Taken en verantwoordelijkheden:

• fungeren als eerste aanspreekpunt voor scholen;

• actief benaderen van scholen voor deelname aan onze trainingen;

• onderhouden van goede contacten met scholen waar we reeds actief zijn;

• plannen, voorbereiden en evalueren van de trainingen met scholen en trainers;

• monitoren van kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen en de omzet van de trainingen;

• administratie en facturatie van de trainingen;

• inplannen van juryleden op de toernooien en de bijbehorende administratieve taken;

• fungeren als eerste aanspreekpunt voor vrijwillige juryleden en het werven van nieuwe juryleden;

• organiseren van opleiding van juryleden.

Wij zoeken iemand die:

• een afgeronde mbo/hbo/wo-opleiding heeft;

• communicatief heel sterk is en de Nederlandse taal uitstekend beheerst;

• makkelijk contact legt, een kei is in het werven en enthousiasmeren van scholen en goed is in het onderhouden van relaties.

Wat we bieden:

Je komt te werken in een jong en enthousiast team met ongeveer tien mensen op kantoor en tien freelance trainers. We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen de 2.200 en 2.800 euro bruto per maand (op basis van 36 uur) en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

*Deze vacature betreft een zwangerschapsvervanging tot februari 2022 met mogelijk uitzicht op verlenging van het dienstverband, waarbij je ook andere taken oppakt.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als projectmanager trainingen en jurycoördinator? Dan horen we graag van je! We vragen je onze vragen te beantwoorden en je cv op te sturen via deze link. Je kan dit tot en met zondag 4 juli 2021 doen. De eerste gesprekken staan gepland op 14 en 15 juli 2021.

Voor meer informatie over de functie kun je via e-mail contact opnemen met Marie-José via veer@debatinstituut.nl.

nederlands debat instituut – goed

Stichting Nederlands Debat Instituut

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief