Om plannen te ontwikkelen én te realiseren die bijdragen aan haar doelstellingen  
zoekt de NVVE een ambitieuze en ervaren Projectleider (36 uur per week)

Wat ga je  doen?

Je draagt bij aan de analyse van vraagstukken en de ontwikkeling van standpunten en vertaalt deze naar projecten, zoals campagnes, debatten, congressen en andere activiteiten. Je bewaakt de voortgang (tijd, budget en kwaliteit) en zorgt voor gedegen evaluaties. Je draagt bij aan een betrokken, goed functionerend en geïnformeerd projectteam. En verder onderhoudt en vergroot je een netwerk van relevante contacten.   

Wie ben jij?  

 • Je bent een resultaatgerichte, gedreven en initiatiefrijke persoonlijkheid die denkt in kansen en oplossingen en houdt van creatief aanpakken. Je kunt mensen mobiliseren, bent samenwerkingsgericht en hebt oog voor relatie, proces én inhoud.  
 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau en minimaal 3-5 jaar ervaring met het zelfstandig leiden van projecten.   
 • Je bent flexibel, stressbestendig en houdt het overzicht van alle verschillende onderwerpen en taken die op je bord liggen.  
 • Je bent in staat om de behoeftes en belangen boven tafel te krijgen om op die manier de juiste inzet te bepalen.   
 • Je hebt een praktische instelling en bent gewend het werk zelf op te zoeken en informatie te halen waar nodig.  
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.  
 • Je bent bereid af en toe ’s avonds of in het weekend te werken.  

Wat bieden wij jou? 

 • Een fijne balans tussen werk en privé. De werksfeer staat hoog in het vaandel.   
 • Een zelfstandige functie in een maatschappelijke organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief.   
 • Een jaarcontract met uitzicht op omzetting naar onbepaalde tijd.   
 • Salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk met een Individueel Keuze Budget (IKB) waarmee je de arbeidsvoorwaarden naar eigen omstandigheden kunt aanpassen door bijvoorbeeld extra verlofuren te kopen. Maar ook vakantietoeslag, dertiende maand, uitstekende bij- en nascholingsmogelijkheden en vitaliteitsbudget behoren hiertoe.   
 • Salariëring: schaal 10 met een bereik van € 3.142 tot € 4.712 bruto per maand bij fulltime dienstverband.    

Ben je enthousiast geworden en heb je zin in deze nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer vóór 18 oktober 2021 door je cv en een motivatiebrief te sturen naar sollicitatie@nvve.nl.De gesprekken zullen plaatsvinden op 22  en 26 oktober 2021. Je kunt voor vragen over de functie contact opnemen met Dick Bosscher, lid Raad van Bestuur (06-53694107). Neem ook alvast een kijkje op www.nvve.nl.   

Wie zijn wij?

De Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE) is er voor iedereen met vragen, twijfels en angsten rondom het levenseinde. Zij helpt mensen op tijd en weloverwogen hun wensen kenbaar te maken en zo de regie over het einde van hun leven te hebben. Zij wil dit bereiken door voorlichting voor iedereen en ondersteuning van haar leden. De NVVE zet zich in voor het beschermen van de euthanasiewet en voor het verbeteren van de wet- en regelgeving. De NVVE is aan de hand van drie rollen te typeren: ze is raadgever voor iedereen die het nodig heeft. Ze is aanvoerder van gelijkgestemden. En ze is aanjager van bewustwording, debat en wet- en regelgeving.  

De NVVE staat naast iedereen die vindt dat mensen zelf moeten kunnen bepalen wanneer, waar en hoe zij overlijden. Ze is met ruim 173.000 leden een grote, gerespecteerde en veel geraadpleegde vereniging. Op ons bureau in Amsterdam werken dertig mensen en overal in het land zijn in totaal ruim honderdvijftig vrijwillige medewerkers actief met voorlichting en advies.   

Deze vacature loopt gelijktijdig zowel in- als extern.       

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.   

NVVE

NVVE, Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde

Postbus 75331
1070 AH Amsterdam
Netherlands

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief