Wil jij bijdragen aan de economische en maatschappelijke waarde van het internet? Voor het team van SIDN fonds zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven

Projectcoördinator
(minimaal 32 uur per week)

Wat je gaat doen
Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van projectaanvragers bij het doen van aanvragen en de begeleiding van gehonoreerde projecten bij de planning, uitvoering en monitoring van deze projecten. Samen met de programmamanager bereid je het proces van beoordeling door de raad van advies voor. Daarnaast ben je (mede) verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen en netwerkbijeenkomsten die zijn gericht op kennisuitwisseling en het versterken van netwerken.

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar een gedreven en organisatorisch sterke projectcoördinator met ervaring bij organisaties die vergelijkbaar zijn met SIDN fonds. Je ben een echte procesbewaker met oog voor detail. Je hebt ervaring met projectmanagement en –begeleiding en beschikt over goede kennis van de internetgemeenschap. Je hebt een hands on mentaliteit en bent gewend om zelfstandig te werken. Je bent goed in staat om je te verplaatsen in projectaanvragers en hebt het vermogen om projecten/projectaanvragers te inspireren en indien nodig bij te sturen.

Daarnaast heb je een bij voorkeur academisch werk- en denkniveau, minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede teamspirit.

Wat je over ons moet weten
Het internet biedt volop mogelijkheden voor nieuwe toepassingen met zowel economische als maatschappelijke meerwaarde. Aan de andere kant maakt de afhankelijkheid van internet ons ook kwetsbaar. SIDN fonds staat voor een sterk internet voor iedereen. Vanuit het fonds ondersteunen we innovatieve internetprojecten die bijdragen aan een sterker, veiliger internet, vaardige internetgebruikers en waardevolle initiatieven voor onze maatschappij. Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor onze Raad van Advies, samengesteld uit experts en vertegenwoordigers van de Nederlandse internetgemeenschap. SIDN fonds bestaat zes jaar en heeft inmiddels meer dan 275 projecten ondersteund. Zie https://www.sidnfonds.nl voor meer informatie.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij SIDN fonds maak je deel uit van een klein en enthousiast team van vijf personen. We bieden je een aantrekkelijk salaris (bruto maandsalaris €3.500 – €4.500 op basis van 40 uur) en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Hebben we een match?
Meer weten? Neem dan contact op met SIDN fonds of solliciteer direct en mail je motivatie en CV voor 5 februari 2021 naar info@sidnfonds.nl

SIDN FONDS

SIDN Fonds

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief